Efter två veckors uppehåll är det äntligen dags för omgång 9 i Premier League

Klubblagsfotbollen tog paus i ca 2 veckor för landslagsfotboll där de europeiska nationerna spelade Nations League och de andra fotbollsförbunden spelade vänskapsmatcher.

Det var en hel del människor som körde wildcard för omgången för att kunna spela ett fullt lag. Vi valde att hålla kvar den till efter landslagsuppehållet för kunna hantera eventuella skador. Så blev det inte så vi väljer att spara på wildcarden ännu en gång.

Denna omgång bjuder på två riktigt heta derbyn. I Manchester får vi se ett magnifikt Manchester City möta ett svajjigt United och i huvudstaden får vi Antonio Contes Tottenham spela mot Arsenal.

Spana in live oddset på 888sport!

GW9

Målvakt

Sanchez åker till Anfield för en match mot Liverpool så även  denna omgång blir det Raya som tar startplatsen när han möter Bournemouth.

Spana in fotboll odds på hemsidan!

 

Försvar

Vi gjorde oss av med Trent Alexander Arnold i förra rundan och vi känner inte riktigt att vi vågar spendera igen för att få in honom i laget. Istället kör vi med James, Cancelo, Williams och Trippier i försvaret när vi ställer upp med en fyrbackslinje.

 

Trippier

Mittfält

Vi kör en klassisk 4-4-2 denna omgång så det betyder att fyra mittfältare ska samsas på mittplan. Vi byter ut Gross och in kommer den enda spelaren som levererat för Leicester denna säsong. Jag pratar givetvis om James Maddison.

Maddison får sällskap av City's mittfältsgigant, De Bruyne, Martinelli och Neto som fortsatt håller sig kvar i laget.

Maddison

 

Anfall

I anfallet hittar vi Håland, Jesus.

Egentligen var tanken att köra en trio på anfallet men Alexander Isak åkte ju på en skada under landslagssamlingen så han kommer få hålla sig utanför laget ett tag.

Denna veckas kapten blir som vanligt Håland!

Alla bilder i artikeln tillhör AP photos*  

About the Author
By
888sport

The 888sport blog, based at 888 Towers in the heart of London, employs an army of betting and tipping experts for your daily punting pleasure, as well as an irreverent, and occasionally opinionated, look at the absolute madness that is the world of sport.

Related Content

VM: Kroatien - Belgien

VM: Spanien - Tyskland

VM: Argentina - Mexiko

VM 2022 | Tysklands stjärna - Jamal Musiala

VM 2022 | Englands stjärna - Harry Kane