Det är dags för omgång 8 i Premier League. Som vi alla säkert noterat så blev matcherna i omgång 7 uppskjutna på grund av att Storbritanniens drottning gick bort. Det utlystes landssorg och FA valde att skjuta upp alla matcher.

Detta betyder att förra veckans byte inte blev av utan vi ligger kvar med Neto på mittfältet.

Denna omgång är väldigt passande för att använda sig av Wildcard, men då vi med våra tilldelade 2 byten når upp till 10 spelare och genom att ta en minus 4p, når vi upp till 11 spelare. Väljer vi att spara på Wildcard och istället använda den vid landslagsuppehållet där det säkerligen kommer komma till en hel del skador.

888sport erbjuder betting alternativ för många olika sporter!

GW 8

Målvakt

I denna omgång har inte Sanchez någon match att spela så det blir Raya som tar startplatsen fastän han möter ett stabilt Arsenal.

Spana in fotboll odds på hemsidan!

 

Försvar

Vi känner att det är dags att göra sig av med Trent Alexander Arnold. Så han byts mot Tripper som är mycket billigare och har spelat bättre under säsongen. 

Tripper får sällskap av Williams och Cancelo när vi kör på en 3-4-3 uppställning. 

Trent

 

Mittfält

I mitten, ställer vi upp med fyra mittfältare. Även här gör vi oss av med Liverpool spelare. Salah får utgå mot Kevin De Bruyne. 

De Bruyne är lika magnifik som vanligt och efter att Håland gjort intåg så känns det som att han hittat en ny lekkamrat.

De Bruyne får sällskap av Martinelli, Da Silva och Neto som är tillbaka i laget pga att förra omgången sköts upp och bytet ogiltigförklarades.

 

Salah

Anfall

I anfallet hittar vi Håland, Jesus och nyinbytte Alexander Isak!

Isak kommer definitivt spela då Wilson är fortsatt skadad och med tanke på Isaks form kan han bli ett riktigt bra köp.

Även fast Håland troligen kommer bytas ut tidigt om City leder stort så är det värt att ha honom som kapten, för han kommer säkerligen ha ett finger med i spelet om City gör mål.

Alla bilder i artikeln tillhör AP photos*  

The 888sport blog, based at 888 Towers in the heart of London, employs an army of betting and tipping experts for your daily punting pleasure, as well as an irreverent, and occasionally opinionated, look at the absolute madness that is the world of sport.