Premier League går in i den tredje omgången nu till helgen. Efter förra omgången är det nog många som kommer göra en del byten. De storlag som levererade senast var Manchester City och Arsenal. 

Den största matchen denna omgång är utan tvekan när ett riktigt skakigt Manchester United tar emot ett Liverpool som inte motsvarat förväntningarna hitintills. 

Spana in våra fotboll odds.

FPL

Målvakt


I mål har vi fortsatt förtroende för Alisson. Liverpool har överraskande inte lyckats hålla nollan hitills. Nu till helgen möter de Manchester United men vi fortsätter att lita på brassen i målet.

Spana in live oddset på hemsidan!

 

Försvar

Även försvaret ser identiskt ut mot förra veckan. Det blir Cancelo, James, TAA och Zinchenko som tar startplatserna.

TAA är den spelare som på pappret har det svåraste motståndet men som Manchester United spelat dessa två första omgångarna så finns det ingen promilles chans att vi sätter TAA på bänken. 

 

Mittfält

På mittfältet har vi inte gjort några byten utan det blir Salah, Maddison, Neto och Martinelli som tar startplatserna. Salah har ännu inte levererat men likt Trent i backlinjen så är han en poängmaskin som kommer ta en plats fantasyelvan vecka in och ut.

Rashford får nöja sig med en bänkplats denna omgång. 

Martinelli

Anfall

I anfallet hittar vi Watkins och Arsenals stjärnförvärv Gabriel Jesus. 

Båda dessa spelare hade riktigt bra omgångar senast. Jesus visade att han är kaptensmaterial och vi väljer att köra just honom som kapten.

Som ni säkert märkt så saknar vi Haaland eller Kane i anfallet. Just nu har vi tyvärr inte råd att sätta in honom i laget. Men för att säkerställa att vi kan spara ihop pengar för att köpa in någon av de senare så väljer vi att byta ut Edouard mot Greenwood. Detta byte görs endast för att spara ihop en extra miljon.

Watkins

*Alla bilder i artikeln tillhör AP photos*  

The 888sport blog, based at 888 Towers in the heart of London, employs an army of betting and tipping experts for your daily punting pleasure, as well as an irreverent, and occasionally opinionated, look at the absolute madness that is the world of sport.