Premier League går in i den andra omgången nu till helgen. Efter förra omgången är det nog många som kommer göra en del byten. De storlag som levererade senast var Manchester City, Tottenham och Arsenal. 

I denna omgång är det stormatch när Chelsea tar emot Tottenham i säsongens första Londonderby. 

Spana in våra fotboll odds.

 

Trupp

Målvakt


I mål har vi fortsatt förtroende för Alisson. Liverpool släppte överraskande in 2 mål mot Fulham. Men de kommer att höja sig och har ännu en ganska bekväm omgång.

Spana in live oddset på hemsidan!

 

Försvar

Även försvaret ser identiskt ut mot förra veckan. Det blir Cancelo, James, TAA och Zinchenko som tar startplatserna.

Vill man byta ut någon spelare så är nog James den som är närmast knappen med tanke på att Chelsea möter Spurs och där lär de inte hålla nollan. 

Men vi väljer att tänka långsiktigt och behålla dessa fyra backar som startspelare. 

Cancelo

Mittfält

På mittfältet fortsätter vi med Salah som kapten. Han gjorde föga överraskande massa poäng förra veckan och han kommer säkerligen fortsätta på samma spår. Han får sällskap av Foden, Martinelli och Rashford. 

Rashford kommer in främst för att United har en fördelaktig omgång men även för att Rashford (när han är kry) brukar vara en väldigt poänggivande spelare.

Rashford

Anfall


I anfallet hittar vi Watkins och Arsenals stjärnförvärv Gabriel Jesus. 

Båda dessa spelare lyckades inte göra mål eller assist förra veckan. Jesus hade några lägen medan Watkins började på bänken.

Men i och med Aston Villas förlust i förra omgången så kommer Watkins vara en garanterad startare denna omgång. Så vi väljer att fortsätta med honom då det finns chans för att han gör en del poäng vilket skulle leda till att hans värde går upp vilket då skulle ge lite extra incitament att sälja honom.

Att Jesus kommer bli en succevärvning för Arsenal råder det inget tvivel om så vi fortsätter sätta honom på plan.

*Alla bilder i artikeln tillhör AP photos*  

About the Author
By
888sport

The 888sport blog, based at 888 Towers in the heart of London, employs an army of betting and tipping experts for your daily punting pleasure, as well as an irreverent, and occasionally opinionated, look at the absolute madness that is the world of sport.

Related Content

Inför Inter - Barcelona

Dejan Kulusevski lön

Fantasy EPL Omg 9

Fantasy Allsvenskan Omg. 24

Inför Sverige-Slovenien