Det är äntligen dags för Fantasy Premier League igen! Årets säsong börjar aningen tidigare än innan på grund av VM som spelas under November och December. 

Fantasy Premier League är det mest populära fantasy spelet inom fotbollen. Förra året var det över 7 miljoner människor som signade upp. 

Omgång 1 går av stapeln den 5e Augusti så du har ganska mycket tid att snickra ihop det bästa laget.

FPL anordnas av Premier Leagues officiella hemsida och det är helt gratis att gå med. Så samla ihop vänner och tävla mot varandra. Skulle du ha glömt bort reglerna kan du spana reglerna på premier leagues hemsida eller kolla in vår fantasy guide.

I denna artikelserie så kommer vi att ge tips på intressanta spelare inför varje omgång. Nedan hittar du uppställningen för den första omgången!

 

omgång 1

 

Målvakt

I mål hittar vi en av världens bästa målvakter i Liverpools gigant Alisson. Liverpool får en ganska så bekväm första match mot Fulham och sannolikheten att Liverpool håller nollan är väldigt hög. 

Spana in alla våra fotboll odds på hemsidan!

Försvar

I försvaret är det nästan obligatoriskt att ha Cancelo, TAA och James. Utöver de tre så får Arsenals nyförvärv Zinchenko plats i laget. Zinchenko har ofta levererat när han fått spela men när han spelade i City så var det sällan man kunde välja honom på grund av Pep's rotationspolicy. Men i Arsenal lär han få kontinuerligt med speltid.

Förutom Cancelo så har resterande försvarare fördelaktiga möten. 

Mittfält

Salah

På mittfältet hittar vi som vanligt Salah. Han får sällskap av Foden, Martinelli och Buendia. Egentligen hade jag velat ha med Son också men på grund av priset så kände jag inte att det var värt då Spurs möter Chelsea redan i den andra omgången. 

Salah får som alltid (nästan) kaptensbindeln och mot Fulham lär det bli en hel del poäng.

Anfall

I anfallet hittar vi Watkins och Arsenals stjärnförvärv Gabriel Jesus. 

Jesus har redan under försäsongen visat smakprov på hans kvalitéer om någon hade några tveksamheter. Han blev likt Zinchenko ett offer för Pep's rotationspolicy och kärlek till att spela mittfältare som falska nior. 

Under Arteta tror vi att Jesus's karriär tar ett kliv upp till nästa nivå.

Jesus

*Alla bilder i artikeln tillhör AP photos*  

About the Author
By
888sport

The 888sport blog, based at 888 Towers in the heart of London, employs an army of betting and tipping experts for your daily punting pleasure, as well as an irreverent, and occasionally opinionated, look at the absolute madness that is the world of sport.

Related Content

Inför Liverpool - Leicester

Inför Leeds - Man City

Fantasy EPL omg 17

Bästa Spelare VM 2022

VM 2022: Argentina-Frankrike