Allsvenskan går in i den 29:e omgången och Häcken har dödat titelfajten. Det som såg ut att bli en kamp in i det sista är nästan avgjort med två omgångar kvar att spela.

Häcken kan avgöra det hela på storebror IFK Göteborgs hemmaplan om man lyckas ta ett kryss. 

Bakom Häcken är det flera lag som slåss om europaplatser och i botten har vi en kamp om vilka som kan undvika nedflyttningskvalet. 

Det är fortfarande mycket som står på spel i Allsvenskan. Nu när säsongen glider mot sitt slut väljer vi att använda det sista chipet vi har kvar. Denna omgång spelas "Parkera Bussen" och hela backlinjens poäng kommer då fördubblas.

Spana in fotboll odds på vår hemsida.

29

Målvakt

Kalmar fortsätter att vara starka defensivt och Friedrich höll nollan även i den senaste matchen. Nu ställs man i en svår match mot Hammarby i kampen om europaplatser. 

Det kommer bli en svettigare match för Friedrich men vi väljer att stå kvar med honom.

På vår hemsida hittar ni liveoddset på massor av matcher.

Försvar

Vi har värvat in två spelare till backlinjen denna omgång för att kunna utnyttja att vi parkerar bussen. Mathisen har kommit in och han möter ett redan nedflyttat Sundsvall som verkar ha tagit semester. Den andra är Lund som har bidragit med flera assist på sistone.

Sedan har vi kvar Eid, Kurtulus och Väisänen från tidigare. Alla tre har hemmamatcher och bör kunna bidra med poäng.

Mittfält

Då vi satsat på försvaret denna vecka så utgörs vårat mittfält av endast två spelare. Det hade nog inte fungerat i verkligheten men i fantasy är det tillåtet.

Det är dock två speciella mittfältare vi har i Baidoo och Besara. Baidoo har en lätt match hemma mot Helsingborg och kan kanske bidra med fler mål.

Besara får det lite svårare mot Kalmar, men gör Hammarby något framåt kommer troligen Besara att vara inblandad.

Antonsson

Anfall

Veton Berisha blev bänkad senast då det varit ett tufft spelschema. Han bör nog komma till start nu och vi hoppas att vilan har gett honom lite nyvunna krafter.

Våra två resterande anfallare möter varann. Farajs Degerfors möter Antonssons Värnamo. Det lär bli en offensiv match och det lär dyka upp en och en annan chans för dem att sätta bollen i nät.

En guide för hur man spelar Allsvenskan Fantasy hittar du här.

Lycka till!

*Alla bilder i artikeln tillhör AP photos*  

The 888sport blog, based at 888 Towers in the heart of London, employs an army of betting and tipping experts for your daily punting pleasure, as well as an irreverent, and occasionally opinionated, look at the absolute madness that is the world of sport.