Allsvenskan går in i den 28:e omgången och Häcken har dödat titelfajten. Det som såg ut att bli en kamp in i det sista är nästan avgjort med tre omgångar kvar att spela.

Samtidigt som Stockholmslagen fortsatt att tappa poäng så har Häcken gått rent. Man har slagit både Djurgården och AIK och nu har man bara ett stort hinder kvar i Malmö.

Men man har skapat sig ett så bra läge att man till och med har råd att förlora i den matchen. Ligatiteln ser hopplös ut för dem andra lagen och dem får nog fokusera på att ta europaplatser.

Om Häcken lyckas vinna så är det en enorm bragd med tanke på deras status i svensk fotboll. 

Spana in fotboll odds på vår hemsida.

28

Målvakt

Hammarby har en svår bortamatch mot Elfsborg men om man ska hänga på Häcken i toppen så måste man ta vinst. Kurtulus kommer bli viktig i mittförsvaret.

Haliti har en behaglig match på hemmaplan mot Varberg. Mjällby är otroligt starka hemma och man prioriterar alltid defensiven först.

Norrköping höll nollan senast och Eid stod för en assist. Det gör att vi ger honom fortsatt förtroende.

På vår hemsida hittar ni oddset på massor av matcher.

Försvar

Kalmars ytterback Olafsson var placerad som mittback senast och gjorde det väldigt bra. Han förlorar sitt offensiva spel därifrån men det är ändå bra att ha en Kalmarback då dem är starka defensivt. 

Vi ger fortsatt förtroende till Kurtulus som hade en fin match sist med en assist och en hållen nolla. Hammarby är på jakt efter ligatiteln och bör inte snubbla mot Sirius.

Backlinjen kompletteras med Väisänen som möter Varberg borta.

Mittfält

Mittfältet består av Nanasi, Asoro, Besara och Sigurdsson. Djurgården har klappat igenom totalt i Allsvenskan och ligatiteln har glidit dem ur händerna. Nu gäller det att rädda europaspel och Asoro bör få fler chanser i startelvan nu.

Besara har varit given i vårt lag väldigt länge och det spelar ingen roll vilka han möter. Han är självskriven.

Sigurdsson var tillbaka på bänken senast efter sin skada. Förhoppningsvis är han tillbaka på plan i denna match och då kommer han definitivt att bidra till Norrköpings offensiv.

Nanasi såg väldigt valpig ut när han spelade i Malmö men i Kalmar har han växt ut till en viktig spelare. Rydström får ut det bästa från Nanasi och det syns på plan.

Antonsson

Anfall

Veton Berisha har inte spottat in mål den senaste tiden men hans tränare har fortsatt stor tilltro till honom. Det har vi med.

Antonsson jagar på uppe i skytteligatopp och mot Norrköping hemma finns det möjligheter för fler mål. Vi tror på Antonsson och chansar med honom som kapten denna omgång.

Faraj och hans Degerfors jagar fortsatt allsvenskt spel till nästa säsong. Faraj har sett bra ut på sistone och han behöver göra mål för att Degerfors ska lyckas stanna kvar.

En guide för hur man spelar Allsvenskan Fantasy hittar du här.

Lycka till!

*Alla bilder i artikeln tillhör AP photos*  

The 888sport blog, based at 888 Towers in the heart of London, employs an army of betting and tipping experts for your daily punting pleasure, as well as an irreverent, and occasionally opinionated, look at the absolute madness that is the world of sport.