Allsvenskan går in i den 27:e omgången och vi har ett lag i toppen som drar ifrån. Djurgården har i och med två raka förluster mot Häcken och AIK nästan spelat sig bort från titelstriden.

Häcken leder med fem poäng ner till Hammarby. Därefter har vi Djurgården sex poäng efter och AIK samt Kalmar sju poäng efter. 

Alla jagande lag hoppas nog på AIK denna helg då dem får besök av Häcken. Lyckas Häcken vinna så har man nog säkrat ligatiteln.

Om Häcken lyckas vinna så är det en enorm bragd med tanke på deras status i svensk fotboll. 

Spana in fotboll odds på vår hemsida.

27

Målvakt

Kalmar går riktigt bra i Allsvenskan och man har klättrat upp på en fjärdeplats i ligan. Friedrich missade förra matchen men vi hoppas på att han kan vara tillbaka nu.

Om han inte kommer till start har vi bra täckning med Vaitsikhovich på bänken.

På vår hemsida hittar ni bet på massor av matcher.

Försvar

Kalmars ytterback Olafsson var placerad som mittback senast och gjorde det väldigt bra. Han förlorar sitt offensiva spel därifrån men det är ändå bra att ha en Kalmarback då dem är starka defensivt. 

Vi ger fortsatt förtroende till Kurtulus som hade en fin match sist med en assist och en hållen nolla. Hammarby är på jakt efter ligatiteln och bör inte snubbla mot Sirius.

Backlinjen kompletteras med Väisänen som möter Varberg borta.

Mittfält

Mittfältet består av Nanasi, Baidoo, Besara och Sigurdsson. Baidoo har visat upp en enorm talang den här säsongen och lär nog snappas upp av en liga högre upp i näringskedjan inom kort.

Besara fortsätter att leverera och denna gång väljer vi att ha honom som kapten. Det mesta kretsar kring Besara och det kommer nog bli något mål mot Sirius.

Sigurdsson har en enkel match hemma mot Helsingborg och vi hoppas att han kan skaka av sig sin skada.

Sedan har vi värvat in Nanasi som blir allt viktigare för sitt Kalmar. Senast stod han för alla assist på Kalmars tre gjorda mål.

Veton

Anfall

Vi har tre anfallare denna vecka som har behagliga matcher. Berisha gjorde en assist senast och det kanske stärker hans självförtroende inför slutet av säsongen.

Antonsson jagar på uppe i skytteligatopp och borta mot Sundsvall finns stora chanser för mål.

Faraj och hans Degerfors har en viktig match på hemmaplan där man behöver tre poäng. Faraj måste bidra framåt för att det ska gå bra för laget.

En guide för hur man spelar Allsvenskan Fantasy hittar du här.

Lycka till!

*Alla bilder i artikeln tillhör AP photos*  

The 888sport blog, based at 888 Towers in the heart of London, employs an army of betting and tipping experts for your daily punting pleasure, as well as an irreverent, and occasionally opinionated, look at the absolute madness that is the world of sport.