Allsvenskan går in i den 25:e omgången och vi har en väldigt jämn toppstrid. Häcken och Djurgården har exakt samma poäng och möts denna helg i en seriefinal.

Båda lagen har tappat lite form på slutet och det är en oviss match. Djurgården var extra usla senast när de åkte på storstryk mot Degerfors.

Hammarby och Malmö finns lite längre bak i tabellen och hoppas nog på ett oavgjort resultat i seriefinalen så att dem kan närma sig toppen.

Med tanke på att det är många toppmatcher här i slutet på säsongen så finns det möjligheter för lagen där bakom.

Spana in fotboll odds på vår hemsida.

26

Målvakt

Kalmar går riktigt bra i Allsvenskan och man har klättrat upp på en fjärdeplats i ligan. Friedrich höll nollan senast men åkte på en skada vilket kan göra att han inte hinner tillbaka till denna match.

Om han inte kommer till start har vi bra täckning Vaitsikhovich på bänken.

På vår hemsida hittar ni live oddset på massor av matcher.

Försvar

Kalmars ytterback Olafsson var placerad som mittback senast och gjorde det väldigt bra. Han förlorar sitt offensiva spel därifrån men det är ändå bra att ha en Kalmarback då dem är starka defensivt. 

Vi väljer även att värva Hammarbybacken Kurtulus som har målsvaga Mjällby som motståndare denna vecka. Till sist ger vi fortsatt förtroende till Väisänen som möter Degerfors hemma.

Mittfält

Mittfältet består av Zeidan, Baidoo, Besara och Asoro. Baidoo är inne is sitt livs form och har gjort både mål och assist på löpande band den senaste tiden.

Besara fortsätter att leverera och vårt val att ha honom som kapten förra veckan betalade av sig. Besara är den offensiva motorn i Hammarby och det mesta kretsar kring honom.

Han kan leverera från hörnor, frisparkar och även i det öppna spelet. Han är ett geni och han kommer vara livsviktig för Hammarby i sluttampen på säsongen.

Veton

Anfall

Berisha började sin Hammarbykarriär på ett lovande sätt, men det har gått hackigt för honom på sistone. Trots att Hammarby gjort flera mål så har Berisha inte varit delaktig. 

Berisha är en kvalitéspelare och det är bara en tidsfråga innan målen väller in igen. Vi chansar med honom som kapten i denna omgång.

Antonsson behöver vi inte säga mycket om då det är ligans formstarkaste anfallare. Till sist har vi vårat nyförvärv Omar Faraj. Han har imponerat för Degerfors som kämpar om nytt kontrakt. Laget ser ut att vara i form och deras motivation för poäng kommer att hjälpa Faraj i sitt målskytte.

En guide för hur man spelar Allsvenskan Fantasy hittar du här.

Lycka till!

*Alla bilder i artikeln tillhör AP photos*  

About the Author
By
888sport

The 888sport blog, based at 888 Towers in the heart of London, employs an army of betting and tipping experts for your daily punting pleasure, as well as an irreverent, and occasionally opinionated, look at the absolute madness that is the world of sport.

Related Content

Inför Liverpool - Leicester

Inför Leeds - Man City

Fantasy EPL omg 17

Bästa Spelare VM 2022

VM 2022: Argentina-Frankrike