Allsvenskan går in i den 25:e omgången och vi har en väldigt jämn toppstrid. Häcken och Djurgården har exakt samma poäng och möts denna helg i en seriefinal.

Båda lagen har tappat lite form på slutet och det är en oviss match. Djurgården var extra usla senast när de åkte på storstryk mot Degerfors.

Hammarby och Malmö finns lite längre bak i tabellen och hoppas nog på ett oavgjort resultat i seriefinalen så att dem kan närma sig toppen.

Med tanke på att det är många toppmatcher här i slutet på säsongen så finns det möjligheter för lagen där bakom.

Spana in fotboll odds på vår hemsida.

24

Målvakt

Kalmar går riktigt bra i Allsvenskan och man är fortfarande med i kampen om europaplatser. Friedrich höll nollan senast man stöter man på lite bättre motstånd i form av Elfsborg.

Men Kalmar är starka defensivt och vi tror på Friedrich.

På vår hemsida hittar ni betting på massor av matcher.

Försvar

Kalmars ytterback Olafsson har varit ordinarie hela säsongen men fick se sig bli bänkad i den förra matchen. Det var troligen för att få han att prestera på högre nivå igen och han bör vara tillbaka i startelvan.

Sedan har vi två spelare som möter beskedligt motstånd på hemmaplan. Eid möter offensivt svaga Mjällby och Lustig och AIK gästas av ett allmänt dåligt Helsingborg.

Mittfält

Mittfältet består av Baidoo, Sigurdsson, Besara och Asoro. Baidoo är inne is sitt lifv form och har gjort både mål och assist på löpande band den senaste tiden.

Asoro hade det tufft mot Degerfors senast där han var isolerad på topp. Nu borde han få lite bättre leverans. Sedan har vi Sigurdsson i ett Norrköping som har börjat producera i offensiven.

Denna vecka har vi även valt att aktivera ett chip i fantasy. Vi kör på dubbla kaptener och vi tror att Besara kan leverera hemma mot Varberg.

Micke

Anfall

Den andra kaptenen är Besaras lagkamrat Berisha. Hemma mot Varberg kan det bli målkalas och vi hoppas att dem två kan kombinera fram till ett par mål.

Antonsson möter sin gamla klubb Malmö vilket kommer bli en tuff match. Men han är ligans formstarkaste spelare och det brukar ju sägas att släkten är värst.

Stefanelli har haft det tufft dem senaste matcherna som hela AIK-laget. Men hemma mot Helsingborg bör de kunna resa sig.

En guide för hur man spelar Allsvenskan Fantasy hittar du här.

Lycka till!

*Alla bilder i artikeln tillhör AP photos*  

About the Author
By
888sport

The 888sport blog, based at 888 Towers in the heart of London, employs an army of betting and tipping experts for your daily punting pleasure, as well as an irreverent, and occasionally opinionated, look at the absolute madness that is the world of sport.

Related Content

Inför Liverpool - Leicester

Inför Leeds - Man City

Fantasy EPL omg 17

Bästa Spelare VM 2022

VM 2022: Argentina-Frankrike