Allsvenskan går in i den 24:e omgången och Djurgården har passerat Häcken i topp. Det skiljer ett poäng mellan lagen och det kommer leva ända in i målsnöret.

Hammarby och Malmö finns lite längre bak i tabellen och är beroende av att Djurgåden och Häcken klappar igenom på slutet.

Men med tanke på att det är många toppmatcher här i slutet på säsongen så finns det möjligheter för lagen där bakom.

Spana in oddset på vår hemsida på massor av sporter.

24

Målvakt

Kalmar går riktigt bra i Allsvenskan och man är fortfarande med i kampen om europaplatser. Rydström har fått ihop ett fint kollektivt spel och man har även en säker sista utpost i Friedrich.

Hemma mot Helsingborg finns det stora chanser att man kan hålla nollan.

På vår hemsida hittar ni live oddset på massor av matcher.

Försvar

VI väljer en trebackslinje denna omgång och Olafsson från Kalmar är med på samma grunder som målvakten Friedrich. Han kan även bidra offensivt från sin kant.

Sedan har vi Mjällbybacken Haliti som möter Värnamo på bortaplan. Mjällby prioriterar alltid defensiven och Haliti kan mycket väl plocka poäng för hållen nolla.

Försvaret avrundas med Mikael Lustig som möter SIrius borta. Det har sett bättre ut för AIK under Goitom och vi tror att det kan fortsätta på rätt väg.

Mittfält

Mittfältet består av Baidoo, Sigurdsson, Besara och Asoro. Baidoo är inne is sitt lifs form och har gjort både mål och assist på löpande band den senaste tiden.

Besara har en svårare match men han kan alltid bidra i offensiven. Asoro har hittat rätt i Djurgården och borta mot Degerfors kommer han få sina chanser.

Till sist har vi Sigurdsson som inte har rosat marknaden sedan vi värvade honom. Men han kommer explodera förr eller senare.

Veton
Veton Berisha

Anfall

I anfallet har vi Helsingborg anfallaren Antonsson som kapten. Han är ligans formstarkaste spelare med åtta mål på dem sex senaste matcherna.

Stefanelli har också varit i väldigt god form under nye tränaren Goitom. Slutligen har vi värvat in Hammarby-anfallaren Veton Berisha som går in i en period med lättare matcher.

En guide för hur man spelar Allsvenskan Fantasy hittar du här.

Lycka till!

*Alla bilder i artikeln tillhör AP photos*  

About the Author
By
888sport

The 888sport blog, based at 888 Towers in the heart of London, employs an army of betting and tipping experts for your daily punting pleasure, as well as an irreverent, and occasionally opinionated, look at the absolute madness that is the world of sport.

Related Content

VM: Kroatien - Belgien

VM: Spanien - Tyskland

VM: Argentina - Mexiko

VM 2022 | Tysklands stjärna - Jamal Musiala

VM 2022 | Englands stjärna - Harry Kane