Allsvenskan går in i den 23:e omgången och det blev inga större förändringar i toppen av tabellen i förra omgången.

Hammarby spelade oavgjort mot Djurgården senast i stockholmsderbyt. Häcken hade chansen att dra ifrån men det blev bara oavgjort mot Kalmar.

Det skiljer en poäng mellan Djurgården och Häcken och några poäng bakom finns Hammarby.

Vi närmar oss slutet på säsongen och det är många av dem stora lagen som har ett svårt schema i slutet. Det i kombination med att vi har skador och avstängningar på många spelare i laget har gjort att vi valt att använda frikortet.

Spana in våra bet.

23

Målvakt

I mål ställer vi upp med med Vaitsiakhovic som har en hemmamatch mot Varberg. Värnamo har sett bra ut den senaste tiden och han är en säker sista utpost.

Det finns goda chanser för en hållen nolla.

På vår hemsida hittar ni live oddset på massor av matcher.

Försvar

Mjällby är alltid ett starkt lag defensivt och vi väljer Haliti som också tar lite offensiva löpningar då och då. Sedan har vi Lustig i ett AIK som nog vill revanschera sig från förlusten senast.

Försvaret rundas av med finske Väisänen från Elfsborg som har hemmamatch mot Sirius.

Mittfält

Malmö har ju match i Europa League under veckan och Zeidan brukar briljera i Allsvenskan när han får chansen. Han avgjorde senast mot Norrköping och bör få chansen igen.

Baidoo blev tvåmålsskytt för andra raka matchen senast och vi hoppas att han har konserverat målformen.

Sigurdsson har också hämtats in och det är en målfarlig mittfältare som redan gjort fem mål trots att han anlände under sommaren. Till sist har vi Besara som inte behöver någon intoduktion.

Antonsson

Anfall

I anfallet drar vi till med tre kanonspelare. Stefanelli blrv mållös sist men det lär inte upprepas när dem möter Degerfors hemma.

Antonsson har sett riktigt fin ut hela säsongen och hemma mot Varberg finns det möjlighet för fler mål framåt. Sedan behålls Jeremejeff trots att Häcken har svåra matcher framöver.

En guide för hur man spelar Allsvenskan Fantasy hittar du här.

Lycka till!

*Alla bilder i artikeln tillhör AP photos*  

About the Author
By
888sport

The 888sport blog, based at 888 Towers in the heart of London, employs an army of betting and tipping experts for your daily punting pleasure, as well as an irreverent, and occasionally opinionated, look at the absolute madness that is the world of sport.

Related Content

Inför Liverpool - Leicester

Inför Leeds - Man City

Fantasy EPL omg 17

Bästa Spelare VM 2022

VM 2022: Argentina-Frankrike