Allsvenskan går in i den 22:a omgången och Häcken tappade poäng senast och titelstriden har hettat upp igen.

Det skiljer en poäng mellan Djurgården och Häcken och några poäng bakom finns Hammarby.

Hammarby och Djurgården ställs mot varandra till helgen och mycket kan avgöras i derbyt. Häcken hoppas förhoppningsvis på oavgjort så att dem kan dra ifrån igen.

Denna vecka är det många större lag som har svåra matcher och det gör att det är ett ypperligt tillfälle att använda lånelaget. Det gör att vi kan välja ett helt nytt lag och ha mer än tre spelare från ett enskilt lag.

Spana in våra fotboll odds.

22

Målvakt

I mål ställer vi upp med duktige Hahn från Göteborg. Han har visat upp fina kvaliteer den här säsongen i ett Göteborg som har blivit bättre defensivt.

Mot Helsingborg hemma finns en chans för en hållen nolla.

På vår hemsida hittar ni oddset på massor av matcher.

Försvar

Henok Goitom har fått ordning på AIK:s spel och det gör att vi vågar oss på att ta dubbelt i backlinjen från AIK. Otieno är väldigt offensiv på sin kant och Lustig är ett hot i luftrummet.

Elfsborg spelar borta mot Sundsvall vilket ger de stora chanser att hålla nollan. Malmö har fortsatt att inte övertyga men nu måste man ta tag i sig själva vilket gör att vi plockar med Nielsen i backlinjen.

Mittfält

Malmö har ju match i Europa League under veckan och Zeidan brukar briljera i Allsvenskan när han får chansen.

Baidoo blev tvåmålsskytt senast och vi hoppas att han har konserverat målformen. Till sist har vi ännu en AIK spelare och det är Ring. Han har visat prov på fin styrka och speed och nu tror vi att han kan omvandla det till poäng.

Lustig

Anfall

I anfallet drar vi till med tre kanonspelare. Stefanelli var på bästa humör senast med två mål och en assist.

Sedan har vi både Thelin och Marcus Berg som har enkla hemmamatcher på pappret. Det borde resultera i många mål framåt.

En guide för hur man spelar Allsvenskan Fantasy hittar du här.

Lycka till!

*Alla bilder i artikeln tillhör AP photos*  

The 888sport blog, based at 888 Towers in the heart of London, employs an army of betting and tipping experts for your daily punting pleasure, as well as an irreverent, and occasionally opinionated, look at the absolute madness that is the world of sport.