Allsvenskan går in i den 21:a omgången och Häcken har fått en lucka ner till dem andra. Men det är långt ifrån över.

Malmö och AIK har halkat efter och det är en trio som utkristalliserats som titelaspiranter i Häcken, Hammarby och Malmö.

Malmö har halkat efter i ligan och får nu koncentrera sig på europaspelet. För Djurgården gäller det att balansera titeljakten i Allsvenskan med spel i Europa.

Inget av de allsvenska lagen har chans på spel i Champions League men vi kommer få svenskt delatagande i Conference League och även Europa League.

Spana in våra fotboll odds.

21

Målvakt

Zetterström och Djurgården har inte varit lika stabila defensivt den senaste tiden. Nu har man tappat viktige mittbacken Hien som lämnat för italienska Verona.

Om Vasyutin får spela till helgen istället för Zetterström har vi bra täckning med Hahn på bänken.

På vår hemsida hittar ni bet på massor av matcher.

Försvar

Olafsson var tillbaka efter avstängning senast och bjöd direkt på en hållen nolla borta mot Malmö. Nu spelar man hemma mot Varberg och han kommer få spela mer offensivt.

Hammar och Häcken är i storform och hemma mot Degerfors finns det stora chanser att dem håller nollan. Trebackslinjen kompletteras med Hammarbys Kurtulus som möter Norrköping borta.

Mittfält

Hammarby fortsätter jakten på Häcken i toppen och då måste man vinna mot Norrköping. Det betyder att det finns stora chanser att vi får se Besara eller Ludwigsson i målprotokollet.

Asoro har börjat måla igen för Djurgården och det är en lyx att kunna ha en anfallare som är registrerad som mittfältare i fantasy.

Vi rundar av mittfältet med Uddenäs som kan bidra med poäng hemma mot Degerfors.

Nico

Anfall

I anfallet har vi tre spelare med saftiga hemmamatcher. Det ska också sägas att alla tre herrar är i fin målform.

VI har skytteligaledaren Jeremejeff som kapten och lovorden är inte tillräckliga för hans säsong. Sedan har vi Antonsson som har varit som pånyttfödd i år på ålderns höst.

Till sist har vi Stefanelli som blir ännu viktigare för AIK:s offensiv nu när Guidetti är skadad.

En guide för hur man spelar Allsvenskan Fantasy hittar du här.

Lycka till!

*Alla bilder i artikeln tillhör AP photos*  

About the Author
By
888sport

The 888sport blog, based at 888 Towers in the heart of London, employs an army of betting and tipping experts for your daily punting pleasure, as well as an irreverent, and occasionally opinionated, look at the absolute madness that is the world of sport.

Related Content

Inför Liverpool - Leicester

Inför Leeds - Man City

Fantasy EPL omg 17

Bästa Spelare VM 2022

VM 2022: Argentina-Frankrike