Allsvenskan går in i den 19:e omgången och det fortfarande Häcken som är i topp. Men det är långt ifrån över och det är fem lag som kämpar om guldet.

Men både AIK och Malmö har tappat lite de senaste matcherna och det gäller för dem att ta tag i sitt spel innan det blir för sent.

Malmö, AIK och Djurgården är inne i den sista omgången i kvalspelet till de europeiska cuperna och det gör att Hammarby och Häcken har ett liten fördel när det gäller Allsvenskan.

Inget av de allsvenska lagen har chans på spel i  Champions League men vi kan få svenskt deltagande i både Europa League och Conference League till hösten.

Spana in våra fotboll odds.

19

Målvakt

Zetterström var tillbaka i mål senast och det Vasyutin fick sätta sig på bänken igen. Senast släppte Djurgården överraskande in två mål men det var mot ett offensivt starkt Kalmar. Det lär inte bli samma visa när Djurgården möter Varberg.

Hahn får fortsätta som våran reserv då Göteborg spelar borta mot Kalmar.

På vår hemsida hittar ni liveoddset på massor av matcher.

Försvar

I backlinjen ställer vi upp med en försvarare från alla i topp fyra. Sandberg, Hammar och Hien har relativt enkla matcher och det borde resultera i bra poäng. 

Nielsen möter ett jobbigt Mjällby och denna match är intryckt mellan de två matcherna i Europa League för Malmö. 

Mittfält

Hammarby är i superform och då är det riskabelt att inte ha med Besara och Ludwigsson i startelvan. De möter Degerfors på hemmaplan och vi hoppas på tvåsiffriga poäng från båda.

Asoro har börjat måla igen för Djurgården och det är en lyx att kunna ha en anfallare som är registrerad som mittfältare i fantasy. Uddenäs kompletterar mittfältet och bör få sina chanser mot ett ihåligt Sirius.

Birmancevic

Anfall

Jeremejeff har nu gått mållös två matcher i rad. Det kommer nog bli en ketchupeffekt snart och det bådar inte gott för Sirius. Det gör att vi väljer att ha honom som kapten.

Thelin bröt måltorkan till slut och skickade in två baljor sist. Det var två klassiska målskyttsmål och det borde förbättra hans självförtroende.

En guide för hur man spelar Allsvenskan Fantasy hittar du här.

Lycka till!

*Alla bilder i artikeln tillhör AP photos*  

About the Author
By
888sport

The 888sport blog, based at 888 Towers in the heart of London, employs an army of betting and tipping experts for your daily punting pleasure, as well as an irreverent, and occasionally opinionated, look at the absolute madness that is the world of sport.

Related Content

Inför Liverpool - Leicester

Inför Leeds - Man City

Fantasy EPL omg 17

Bästa Spelare VM 2022

VM 2022: Argentina-Frankrike