Allsvenskan går in i den 18:e omgången och det fortfarande Häcken som är i topp. Men det är långt ifrån över och det är fem lag som kämpar om guldet.

Malmö, AIK och Djurgården har är fortfarande kvar i kvalspelet till de europeiska cuperna och det gör att Hammarby och Häcken har ett liten fördel när det gäller Allsvenskan. Inget av de allsvenska lagen har chans på spel i  Champions League men vi kan få svenskt deltagande i antingen Europa League eller Conference League till hösten.

Spana in våra fotboll odds.

18

Målvakt

Zetterström blev bortroterad sist och det var Vasyutin som stod i Djurgårdens mål. Det finns en risk att det händer igen då det är ännu en kvalmatch till europa under veckan.

Som tur är har vi stabile Hahn från Göteborg som hållit nollan dem tre senaste matcherna. Dock så har de en svår hemmamatch mot Hammarby.

Vi väljer Zetterström i mål och har Hahn som ersättare ifall Zetterström inte får starta.

På vår hemsida hittar ni liveoddset på massor av matcher.

Försvar

Hammarby är i fin form och man möter ett Göteborg som är ganska defensivt. Det finns möjligheter för Sandberg att hålla nollan. Hien spelar i det bästa försvaret och är given när dem spelar på hemmaplan. 

Hammar belönade oss med ett mål och en hållen nolla sist och det kan bli nåt liknande hemma mot Mjällby. Sedan har vi Nielsen hemma mot Sundsvall. I vanliga fall är det här en simpel inkludering men Malmö är helt ur slag.

Mittfält

Hammarby är i superform och då är det riskabelt att inte ha med Besara och Ludwigsson i startelvan. Nu har dem en svår match borta mot Göteborg, men vi vet att de kan göra mål mot alla lag i Allsvenskan.

Vi rundar av mittfältet med för omgångens stjärna. Uddenäs fick till slut igång målskyttet och han slog till med ett hat trick. Vi får se om han bevarat målformen.

Aik

Anfall

Jeremejeff gick mållös för en gångs skull senast. Men det betyder nog att det blir jobbigt för Mjällby försvaret då han inte kommer gå mållös två matcher i rad.

Nwankwo fortsätter att var på rätt plats vid rätt tillfälle för Mjällby. Nu möter man serieledarna Häcken men Nwankwo kan ställa till med bekymmer för deras försvar.

Thelin och Malmö har floppat totalt den här säsongen. Vi ger honom en chans till men tålamodet börjar tryta.

En guide för hur man spelar Allsvenskan Fantasy hittar du här.

Lycka till!

*Alla bilder i artikeln tillhör AP photos*  

About the Author
By
888sport

The 888sport blog, based at 888 Towers in the heart of London, employs an army of betting and tipping experts for your daily punting pleasure, as well as an irreverent, and occasionally opinionated, look at the absolute madness that is the world of sport.

Related Content

Inför Liverpool - Leicester

Inför Leeds - Man City

Fantasy EPL omg 17

Bästa Spelare VM 2022

VM 2022: Argentina-Frankrike