Allsvenskan går in i den 17:e omgången och det är oerhört jämnt i toppen. Det är fem klubbar som har dragit ifrån i topp och är troligen dem som kommer fajtas om ligaguldet.

Malmö, AIK och Djurgården har matcher i det europeiska kvalspelet på båda sidor av deras allsvenska matcher. Bli inte överraskade om det blir mycket rotation i dem lagen. Malmö åkte ut ur kvalspelet till Champions League och får nu rikta in sig på Europa League.

Spana in våra fotboll odds.

17

Målvakt

I mål är det en rejäl duell mellan Hahn och Zetterström. Vi väljer Zetterström då Djurgården är det defensivt starkaste laget i ligan.

Men vi hade lika gärna kunnat välja Hahn som har varit fenomenal den senaste tiden med två raka hållna nollor.

På vår hemsida hittar ni betting på massor av sporter.

Försvar

Sandberg fick med sig en turlig nolla senast då han blev utbytt innan Hammarby släppte in mål. Den här veckan tror vi att Hammarby spikar igen under hela matchen efter missräkningen senast. Hammar möter ett målsnålt Helsingborg men Häcken har haft svårt att täppa till bakåt.

Wahlqvist spelar i ett uselt Norrköping men nu har dem en på pappret enkel match och det kan leda till lite poäng. Till sist väljer vi Nielsen som fjärde back.

Mittfält

Besara fortsätter att ösa in mål och assist så det är bara att behålla kaptensbindeln på honom nu när man möter Sundsvall hemma. Han får sällskap av lagkamraten Ludwigsson som är ett självklart val i laget då han spelar som central anfallare.

Sedan har vi Asoro som fått skralt med speltid den senaste tiden men han behöver inte många minuter för att leverera.

Thelin

Anfall

Jeremejeff fortsätter att ösa in mål och inkludering i startelvan behöver inte diskuteras. Senast blev det ett hat trick och det är ingen som kan stoppa honom.

Nwankwo är självskriven i Mjällby startelva och de möter Elfsborg på hemmaplan. Anfallstrion avslutas med Thelin som möter ett försvarssvagt Sirius.

En guide för hur man spelar Allsvenskan Fantasy hittar du här.

Lycka till!

*Alla bilder i artikeln tillhör AP photos*  

About the Author
By
888sport

The 888sport blog, based at 888 Towers in the heart of London, employs an army of betting and tipping experts for your daily punting pleasure, as well as an irreverent, and occasionally opinionated, look at the absolute madness that is the world of sport.

Related Content

Inför Inter - Barcelona

Dejan Kulusevski lön

Fantasy EPL Omg 9

Fantasy Allsvenskan Omg. 24

Inför Sverige-Slovenien