Allsvenskan går in i den 16:e omgången och nu går vi in i den andra halvan av säsongen. Det är fem klubbar som har dragit ifrån i topp och är troligen dem som kommer fajtas om ligaguldet.

Malmö, AIK och Djurgården har inga matcher i denna omgång då de redan spelat 16 matcher. Blir nog skönt för lagen att få lite vila då det blivit tufft matchande med det simultana spelandet i kvalspelet till Champions League och Europa Conference League.

Spana in våra fotboll odds.

allsc

Målvakt

I mål tvingas vi sätta Zetterström på bänken då han inte har någon match denna vecka. Ersättare blir IFK Göteborgs Warner Hahn som höll nollan senast mot IFK Norrköping. Det blir en retur mot samma motstånd på hemmaplan direkt.

Hahn hyllades rejält efter förra matchen av sina motspelare efter sina kalasräddningar och vi hoppas på en repris.

På vår hemsida hittar ni liveoddset för massor av matcher.

Försvar

I försvaret har Sandberg och Hammar värvats in inför denna omgång. Sandberg spelar i ett Hammarby som är i superform. Hammar valdes före Hovland då han var lite billigare och vi vet att han har något mål i sig den här säsongen.

Wahlqvist får en sista chans att behålla sin plats i laget men kommer troligen bytas ut i nästa omgång. Olafsson fortsätter att prestera i ett riktigt bra Kalmar.

Mittfält

Värvningen av Ludwigsson visade sig bli ett lyckodrag förra omgången. Tillsammans med Besara har vi dem spelare som är avgörande i ett Hammarby som är inne i ett stim.

Uddenäs fick det jobbigt mot Djurgården men vi tror att det blir en matchbild som passar honom i matchen mot Elfsborg.

Till sist har vi unge Shamoun från Kalmar som vi tror mycket på. Senast stod han för en assist och nu möter man svaga Degerfors borta.

AIK

Anfall

Jeremejeff fortsätter att ösa in mål och inkludering i startelvan behöver inte diskuteras. Nwankwo är spjutspets i Mjällby och de möter ett defensivt svagt Sirius. Nwankwo gjorde både mål och assist senast och det kan bli mer här.

En guide för hur man spelar Allsvenskan Fantasy hittar du här.

Lycka till!

*Alla bilder i artikeln tillhör AP photos*  

About the Author
By
888sport

The 888sport blog, based at 888 Towers in the heart of London, employs an army of betting and tipping experts for your daily punting pleasure, as well as an irreverent, and occasionally opinionated, look at the absolute madness that is the world of sport.

Related Content

Inför Liverpool - Leicester

Inför Leeds - Man City

Fantasy EPL omg 17

Bästa Spelare VM 2022

VM 2022: Argentina-Frankrike