Allsvenskan går in i den 14:e omgången och säsongen har snart nått sin mittpunkt. Förra årets toppklubbar går nu in i kvalspelet till de europeiska cuperna och det kan influera deras startelvor i den inhemska serien.

Malmö har redan startat kvalspelet i Champions League och fick det tufft i den första omgången. Nu har man en jobbig match borta mot Norrköping intryckt mellan europamatcher.

Spana in våra fotboll odds.

fantasy

Målvakt

Det finns ingen anledning att göra några förändringar i valet av sista utpost. Zetterström har varit fortsatt säker i mål och Djurgården är fortfarande ett av dem bästa lagen defensivt i tabellen.

På vår hemsida hittar ni liveoddset för massor av matcher.

Försvar

Vi har med Nielsen från start men vi får se om han får speltid då det är en viktig match mot Zalgiris som väntar. På bänken har vi bra täckning med Tsouka som möter Sundsvall på hemmaplan. Wahlqvist och Olafsson kompletterar resten av backlinjen.

Mittfält

Besara fortsätter att visa vilken klasspelare han är vecka in och vecka ut. Hammarby är i fin form nu och vi har även värvat hans lagkamrat Ludwigsson som gjorde två mål sist.

Uddenäs blev utbytt i halvtid för två omgångar sedan men han replikerade med ett mål direkt i förra omgången. Det gör att han behåller sin startplats.

Till sist har vi unge Shamoun från Kalmar som vi tror mycket på. De möter Elfsborg hemma och snart kommer det lossna för honom.

Birmancevic

Anfall

Jeremejeff fortsätter att ösa in mål och inkludering i startelvan behöver inte diskuteras. Thelin har ett defensivt svagt Sirius borta och bör få sina chanser i matchen.

Nwankwo är spjutspets i Mjällby och de möter ett väldigt svagt Degerfors. Blir troligtvis något mål från hans sida.

En guide för hur man spelar Allsvenskan Fantasy hittar du här.

Lycka till!

*Alla bilder i artikeln tillhör AP photos*  

About the Author
By
888sport

The 888sport blog, based at 888 Towers in the heart of London, employs an army of betting and tipping experts for your daily punting pleasure, as well as an irreverent, and occasionally opinionated, look at the absolute madness that is the world of sport.

Related Content

Inför Liverpool - Leicester

Inför Leeds - Man City

Fantasy EPL omg 17

Bästa Spelare VM 2022

VM 2022: Argentina-Frankrike