Allsvenskan går in i den 15:e omgången och vi har fortfarande Häcken i tabelltopp. Förra årets toppklubbar har nu gått in i kvalspelet till de europeiska cuperna och det göra att Häcken kan dra ifrån än mer.

Malmö kommer från en bortaförlust mot litauiska Zalgiris i andra kvalrundan till Champions League och kommer kanske ha fokus på hemmamatchen. Det kommer vara liknande situationer för alla andra lag som deltar i det europeiska kvalspelet och det bäddar för en och annan skräll i Allsvenskan.

Spana in våra fotboll odds.

Allsvenskan

Målvakt

Zetterström fortsätter att kamma hem poäng i målet för oss. Denna helg ställs han dock inför lite större test då skytteligaledaren Jeremejeff och hans Häcken står för motståndet. Men Djurgården har det bästa försvaret och vi har fortsatt förtroende för vår målvakt.

På vår hemsida hittar ni liveoddset för massor av matcher.

Försvar

Senast hoppade Nielsen in från bänken för att täcka upp för De Vries frånvaro och bidrog med en hållen nolla. Nu får han chansen från start tillsammans med Nielsen och Olafsson som gjorde mål senast. Olafsson har dock en svår match borta mot AIK.

Mittfält

Besara och Birmancevic är bland de bästa spelarna i Allsvenskan. Nu har dem börjat leverera på hög nivå igen. Besara gjorde ett drömmål mot IFK Göteborg och ledde Hammarby till segern. De är självskrivna som vanligt.

Uddenäs gjorde en plattmatch senast och blev utbytt i halvtid. Häcken vände sedan till seger i andra halvlek. Det gäller för honom att prestera i denna match annars kommer hans plats i startelvan att vara hotad.

Joel Asoro gjorde inget mål sist men det är bara en tidsfråga innan det smäller till. Spelar central anfallare i Djurgården men är uppsatt som mittfältare i Fantasy och är en spelare man måste ha.

Birmancevic

Anfall

Thelin och Jeremejeff är spelare som kan vara explosiva och det är riskabelt att vara utan dem. Denna vecka får de nytt sällskap i form av Nwankwo från Mjällby. 

Han har visat upp fin form den senaste tiden och Mjällby har ett fint spelschema framöver.

En guide för hur man spelar Allsvenskan Fantasy hittar du här.

Lycka till!

*Alla bilder i artikeln tillhör AP photos*  

The 888sport blog, based at 888 Towers in the heart of London, employs an army of betting and tipping experts for your daily punting pleasure, as well as an irreverent, and occasionally opinionated, look at the absolute madness that is the world of sport.