Vi ger dig förutsättningarna inför premiären av världens bästa basletliga! Spana in all vår betting och odds på basket för de senaste oddsen på NBA. Eller varför inte lite liveodds medans du kollar på matcherna?

Världens bästa basketliga är tillbaka och vi har en grym baskethöst att se fram emot, och efter Raptors skrälltitel förra säsongen så känns ligan mer öppen än någonsin!

Mycket har hänt under uppehållet med många stjärnor som har bytt klubb. Konkurrensen är stenhård och det är på förhand nästan omöjligt att säga vilka lag som kommer ta sig till final. 

I western conference har vi en nytänd, spännande rivalitet mellan Clippers och Lakers. Med en revanschsugen LeBron i Lakers och en nyvärvad Kawhi Leonard i Clippers så ser det ut som att det kommer bli något av lagen från Los Angeles kan ta hem det i väst.

Utöver de så är det Denver Nuggets och Houson Rockets som kommer utmana om förstaplatsen i väst, och med ännu en säsong av Nikola Jokic komemr Denver vara riktigt svårstoppade. 

I öst så är det Brooklyns värvning av Kevin Durant som sticker ut som en av säsongens mest profilerade. Men trots det så tippas Brooklyn så spås de inte ens vara nära segern i öst.

Istället är det Milwaukee Bucks och Philadelphia 76ers som troligtvis kommer dominera öst. I Giannis Antetokounmpo har Bucks en spelare som kan ta dem hela vägen till guld. Philly lutar sig mot sin tunga defensiv som tog laget långt i slutspelet förra säsongen. 

Utöver favoriterna har vi wildcars som Celtics, Warriors och Pacers som kan vara med och störa de allra största om de får en bra start på säsongen! En sak är säker, det ser ut att bli en av jämnaste säsongerna på flera år!

The 888sport blog, based at 888 Towers in the heart of London, employs an army of betting and tipping experts for your daily punting pleasure, as well as an irreverent, and occasionally opinionated, look at the absolute madness that is the world of sport.