Finalserien i NBA är igång där ett favorittippat Warriors möter årets stora skräll Toronto Raptors i en serie där ett skadeskjutet Warriors förväntas ta hem ännu en titel! Spana in de senaste oddsen på vår sida för betting och odds på basket, eller varför inte spela live om du hittar något liveodds som passar?

888Sport

 

Warriors väg till final har spåddes bli svårare än vad den visade sig vara då laget har drabbats av skador på flera nyckelspelare under slutspelet. Kevin Durant, lagets kanske viktigaste spelare, har varit skadad nästan hela slutspelet, men det har påverkat laget i mycket mindre utsträckning än väntat. 

Golden States tränare Steve Kerr har hela tiden hävdat att lagets största styrka är truppens bredd. Det påståendet har visat sig stämma extremt väl då i princip hela truppen har används och levererat i ett läge där det har varit vinna eller försvinna. 

Efter Durants skada så har laget ändå lyckats vinna mot största rivalen Houston Rockets i kvartsfinalen och efter det slagit ut Portland Trail Blazers med hela 4-0 i matcher. Stjärnor som Stephen Curry har haft en helt otrolig poängskörd och fått good hjälp av sina lagkamrater 

Raptors tog sig till conferencefinal efter att ha slagit ut 76ers med matchens sista kast i match 7. I finalen ställdes laget mot bucks där de vann en relativt jämn finalserie med 4-2 i matcher och befinner sig nu i sin första final någonsin. 

Efter att ha öppnat finalserien med en skrällseger mot Warriors i den första matchen så lyckades Warriors till slut vinna finalseriens andra match efter att ha inlett matchen svagt. Nu väntar seriens tredje match där favoriterna Warriors inte verkar ha det så lätt som många trodde på förhand. Raptors krigar med näbbar och klor för sin första titel och det är inte omöjligt att vi kommer få se en finalserie som sträcker sig över sju matcher.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

About the Author
By
Bawer Calli

Ett stort fotbollsfan från Uppsala med extra mycket kärlek för spanska ligan. 

Förutom fotboll så kollar han mycket på basket och har även ett nyfunnet intresse för NFL. Kombinerar gärna resande med sportevenemang där drömresemålet är Buenos Aires och superclásicon mellan Boca Juniors och River Plate.
 

Related Content
NBA betting tips för spel på världens största basketliga 

NBA betting tips 

Till minne av Kobe Bryant

Till minne av Kobe Bryant

Rivaliteten mellan Celtics och Nicks

Rivaliteten Celtic - Nicks

Världens bästa basketliga har premiär!

NBA-premiär

Conferencefinaler i NBA!

Conferencefinaler i NBA!