Serie A går in i den andra omgången och vi har en underhållande match mellan Atalanta och Milan på spelchemat.

Matchen spelas på söndagen och det är avspark 20.45 på Gewiss Stadium.

Spana in våra fotboll odds.

Det är väldigt underhållande lag som möts i Bergamo. Atalanta har under Gasperini charmat hela Europa med sin fotboll de senaste åren. Det är alltid kul att se på Atalantas organiserade kaosfotboll.

Man är inte lika bra som när man tog sig till CL kvart för två år sedan men Gasperini är kvar vilket är det viktiga.

Milan har verkligen hittat rätt med Pioli som tränare. Han spelar en modern och offensiv fotboll. Efter många års misskötsel i Milan har klubben hittat lugnet igen och scudetton förra året var beviset på det.

Milan vann ligan ifjol trots att man inte var i närheten av att vara favoriter. Både Juventus och Inter gick bort sig och Milan var riktigt bra på att ta möjligheten man givits.

I år kommer det bli tuffare motstånd från konkurrenterna men Milan har rustat upp under sommaren.

På vår hemsida hittar ni liveoddset på massor av matcher.

Gasp

Atalanta har tappat många viktiga spelare de sista åren och det har inte fyllts på med lika mycket nytt. I sommar värvade man in brassen Ederson och Ademola Lookman till anfallet.

Lookman började avbetalningen direkt genom att punktera öppningsmatchen mot Sampdoria med att sätta dit 2-0.

Atalanta har inget europaspel i år och det kan göra att dem kan koncentrera sig på ligan fullt ut. Många av topplagen kommer att få det svårt i Bergamo och Milan ställs på prov direkt.

Milan vann också sin öppningsmatch, de vann med 4-2 mot Udinese och Ante Rebic som spelade centralt satte dit två baljor.

Charles

Det var en perfekt start för ligavinnarna som också kunde presentera deras stora sommarvärvning, Charles De Ketelaere. Han värvades för 35 miljoner euro och det kan visa sig vara en succévärvning.

Det här lär bli en öppen match med böljande spel och många chanser åt båda lagen. 888sport tror på en målrik match och väljer att spela över 2,5 mål.

Troliga startuppställningar

Atalanta (3-4-3): Musso; Djimsiti, Okoli, Toloi; Maehle, Koopmeiners, de Roon, Haetboer; Lookman, Zapata, Muriel

Milan (4-2-3-1): Maignan; Hernandez, Tomori, Kalulu, Calabria; Krunic, Bennacer;  Leao, Diaz, De Ketelaere; Rebic

*Alla bilder i artikeln tillhör AP photos* 

About the Author
By
888sport

The 888sport blog, based at 888 Towers in the heart of London, employs an army of betting and tipping experts for your daily punting pleasure, as well as an irreverent, and occasionally opinionated, look at the absolute madness that is the world of sport.

Related Content

Inför Liverpool - Leicester

Inför Leeds - Man City

Fantasy EPL omg 17

Bästa Spelare VM 2022

VM 2022: Argentina-Frankrike