NFL-säsongen närmar sig med stormsteg, någonting som betyder att dina söndagar nu kommer att fyllas med massor av fotboll från de allra bästa atleterna i världen. Och med starten av NFL-säsongen kommer också möjligheterna att spela på denna fantastiska sport.

Dessa spelare att hålla ögonen på och de allra bästa speltipsen kan hjälpa dina NFL-spel under säsongens gång, från första avspark hela vägen till Super Bowl på andra sidan nyår.

NFL-spelare att hålla ögonen på

Odell Beckham Jr.

Förra säsongen fanns Odell Beckham Jr. inte med lika mycket som önskat då han drabbades av en hel del skador och fick ägna sig åt rehabilitering. Den här säsongen är tanken att Beckham ska vara tillbaka i fullt slag igen. Hans närvaro kommer att göra offensiven i New York Giants helt annorlunda, då han både kan nyttja planen i sidled och springa korta, snabba sprints i djupled för att trycka tillbaka försvaret.

Beckhams närvaro bör också hjälpa Eli Manning, som förra säsongen kändes låst utan Beckham. Och med nye rookien Saquon Barkley som running back kan Giants nu ha en bättre balans mellan spring- och passningsspel. Som ett resultat av det här har spelmarknaden Giants som det något trendande laget att vinna Super Bowl, om det nu är rimligt.

Todd Gurley

Todd Gurley var fantastisk redan förra säsongen och med sin explosivitet såg han till att ge Los Angeles Rams möjligheten att förbättra sig avsevärt. De var ett av förra säsongens mest framstående lag i förhållande till förväntningarna. Gurley imponerade allra mest med sitt poänggörande. Totalt 20 touchdowns imponerar med tanke på att Rams verkligen behövde att han steppade upp, då Jared Goff fortfarande är under upplärning som quarterback. Gurley gjorde precis vad han skulle och fick en saftig förlängning av sitt kontrakt i somras som tack för hjälpen.

Nu när Gurley får en lön i klass med de allra bästa running backarna i ligan är pressen på honom ännu större och nu handlar det om att motsvara förväntningarna. Det ska bli intressant att se om han kan göra det, men att talangen finns där för att klara det råder det ingen tvekan om. Däremot lär försvarande lag vara mer beredda på Gurley den här säsongen, varpå det blir en större utmaning. Men det har så här långt visat sig dumt att räkna bort Gurley tidigare under hans karriär.

Jimmy Garoppolo

En av de allra mest intressanta historierna i amerikansk fotboll är Jimmy Garoppolo. Quarterbacken i San Francisco 49ers har aldrig förlorat en match som han har startat i och har där slagit oddsen gång på gång fram till nu. Men hans första säsong som startande quarterback startar i höst och nu är det utmanande saker som väntar för Garoppolo som behöver motsvara högt ställda förväntningar.

Det är också den där biten med det privata livet, där Garoppolo fått en del kritik fram till den här säsongen. Visst, det är ingen som har att göra med vem han väljer att dejta, men räkna med att hans ledarskap ifrågasätts om det inte blir ett par segrar redan tidigt under säsongen. Huruvida du håller med om den biten eller inte låter vi vara osagt, men Niners kommer att drabbas av det här om laget inleder med ett par svaga prestationer i början av säsongen.

Tom Brady

Tom Brady är alltid en av spelarna som du ska hålla ögonen på i NFL, men den här gången är det av en annan anledning än tidigare. Hans relation med huvudcoachen Bill Belichick har ifrågasatts gång på gång efter rapporter om det är skakigt mellan de båda. Det faktum att Garoppolo trejdades till 49ers sägs vara en sådan konflikt, då Tom Brady ser sig själv som startman, medan Bill Belichick ska velat ha Garoppolo som framtiden.

Less than two weeks until #NFL preseason gets underway. ?

Our blog looked at five contenders for AFC glory in 2018.

Preview: https://t.co/h1kq3WJUCV pic.twitter.com/zApytt1s1k

— 888sport (@888sport) July 22, 2018

Brady kommer också att behöva anpassa sig till en säsong utan wide receivern Brandin Cooks, som har varit ett ständigt hot under flera säsonger. Och utan Julian Edelman under de första fyra matcherna den här säsongen kommer Brady återigen ha en försvagad trupp att laborera med. Å andra sidan kan han om någon hantera en sådan situation.

De bästa spelen på NFL

Eagles att vinna premiären

Sedan det regerande mästarlaget från Super Bowl tilldelades att spela den första matchen på torsdagskvällen när NFL startar har bara två hemmalag förlorat den matchen. Den här säsongen kommer Eagles att stå värd för ligans första match för säsongen och Atlanta Falcons står för motståndet. Eagles är favoriter till att inleda säsongen med en vinst.

Philly vann mot Falcons på hemmaplan i divisionsrundan av slutspelet förra säsongen och gjorde det med sin reservquarterback. Den här gången är Carson Wentz tillbaka för Eagles, varpå saker och ting rimligen blir än svårare för Falcons när de tar sig till Lincoln Financial Field den här gången. Om vi håller oss till trenden med hemmalag som vinner säsongsöppningen borde Eagles att vinna vara ett av de bästa spelen.

Arizona Cardinals att förbättra sig

Förra säsongen var en tuff sådan för Arizona Cardinals, som behövde spela utan sin startande running back David Johnson på grund av en fotskada. Det här året kommer inte oddsen på Cardinals matcher att vara till deras fördel, någonting som kan öppna för att hitta lite skönt värde på att de ska bli bättre i år. Att hitta lag som förväntas göra bättre säsonger än förväntar är ett väldigt bra sätt att hitta bättre värde under NFL-säsongen och Arizona Cardinals är sannerligen ett sådant lag.

Att Johnson nu återvänder bör tala för förbättring om vi tar i beaktande hur många anfall han ser till att starta både spring- och passningsspelet. Men det faktum att Sam Bradford och Josh Rosen också lagts till på quarterbacksidan bör göra Cardinals ännu bättre. Carson Palmer, ofta skadad, är det enda vettiga alternativ som quarterback förra säsongen. Den här säsongen, om den ofta skadade Bradford blir skadad, finns det en väldigt lovande backup som kan ta hans plats direkt.

Om vi kombinerar dessa komponenter med den alltid högt presterande Larry Fitzgerald på kanten och ett försvar som har fantastiska spelare som Patrick Peterson och Tyrann Mathieu skulle Arizona Cardinals kunna utmana på allvar om en slutspelsplats i NFC West. Rams och 49ers kommer att ge Cardinals en tuff utmaning, men det här kan bli en tät kamp hela vägen in i mål.

Giants kommer inte förbättra sig

Alla verkar tro att det äntligen är dags för New York Giants att förbättra sig igen den här säsongen och oddsen sätts därefter. Men Giants slösade bort andravalet i årets NFL-draft på running backen Saquon Barkley, alltså den mest föränderliga positionen i NFL. Valet överraskade och med tanke på det darriga försvaret i den offensiva linjen. Nu har Giants en ny skinande running back, men ingen som kan försvara honom.

Och defensivt sett har laget inte förbättrats mycket gentemot förra säsongen är många lag körde över Giants fullkomligt och utan att ens behöva anstränga sig, kändes det som. Eli Manning, som blir allt äldre, kanske borde ha ersatts för att få in lite färskt blod, men det hände inte heller och nu kommer Giants att sitta en position där framtiden måste avgöras i all stress.

About the Author
By
888sport

The 888sport blog, based at 888 Towers in the heart of London, employs an army of betting and tipping experts for your daily punting pleasure, as well as an irreverent, and occasionally opinionated, look at the absolute madness that is the world of sport.

Related Content

Allt om Charles Leclerc

Petter Northug

Legenden Marit Björgen

Suveräne Charlotte Kalla

Allt om Anna Haag