Franska öppna är tillbaka och äntligen får vi återse Nadal, Djokovic och Federer göra upp om en av tennisvärldens mest prestigefyllda titlar! Spana in all betting och odds på tennis för de senaste turneringsoddsen, och om du är en person som föredrar liveodds erbjuder vi det också. 

Federer ställer upp i turneringen för första gången på tre år. Efter en fin grussäsong så är han en av fyra favoriter att lyfta pokalen, men efter 10 år utan en titel i den här turneringen är det kanske mer troligt att en av hans toppkonkurrenter till slut vinner. Hungern finns där men vägen till final är svår för Federer med många duktiga spelare som skulle kunna skrälla mot honom. 

Djokovic är i vanlig ordning en av favoriterna att ta hem den turnering som han har vunnit en gång tidigare. Vägen till semifinal ser inte allt för svår ut honom och de flesta räknar kallt med att han kommer nå minst en semifinal.

Thiem måste ses som en outsider till titeln efter två starka år i Franska öppna där han har nått både semifinal och final där han båda gångerna förlorade mot ingen mindre än Rafael Nadal. Han har visat blandad i år men är definitivt en stark finalkandidat

Sist men inte minst har vi storfavoriten Rafael Nadal som jagar sin elfte titel! Han har otrolig statistik i år och vägen fram till semifinalerna ser definitivt överkomlig ut då han inte behöver ställas mot spelare som han har haft svårt mot förens i semin. Kan någon få stopp på honom?  

About the Author
By
888sport

The 888sport blog, based at 888 Towers in the heart of London, employs an army of betting and tipping experts for your daily punting pleasure, as well as an irreverent, and occasionally opinionated, look at the absolute madness that is the world of sport.

Related Content

Allt om Charles Leclerc

Petter Northug

Legenden Marit Björgen

Suveräne Charlotte Kalla

Allt om Anna Haag