Det är stormatch i VM när de afrikanska mästarna Senegal möter Nederländerna.

Matchen spelas den 21:a November kl 17.00 på Al Thumama Stadium. 

Det här känns på förhand som en väldigt oviss match. Det lag som går vinnande ut från den här matchen lär få en behaglig resa i gruppen.

Europeiska lag brukar vanligtvis ha det ganska lätt mot afrikanskt motstånd men Nederländerna kan inte underskatta Senegal.

Senegal är regerande afrikanska mästare och har ett ramstarkt försvar kryddat med en fin offensiv.

Spana in live oddset på 888sport!

De stora rubrikerna kring Senegal har varit om storstjärnan Sadio Mane, Han skadade sig i den näst sista matchen inför VM med sitt klubblag Bayern München. Hur allvarlig skadan är har ännu inte kommunicerats officiellt men det mesta tyder på att det är en skada som gör att han missar VM.

Senegal har trots detta tagit med Mane i truppen vilket Bayern inte är så förtjusta med. Men Mane är en av världens bästa spelare och om det finns en liten möjlighet att han kan spela, så är det klart att man tar den.

Senegal har ett bra lag utöver Mane med sina största styrkor i defensiven med Chelsea spelarna Koulibaly och Mendy.

Depay

Det är ett annorlunda nederländerna som kommer till VM. Tränare Van Gaal övergav det klassiska 4-3-3 trots massiv kritik men det har gett utdelning.

Nederländerna har sett pånyttfödda ut och avancerade även till slutspelet i Nations League. Backlinjen ser ramstark ut defensivt och det finns även offensiv kraft på kanten med Denzel Dumfries.

I offensiven kretsar det mesta kring Memphis Depay. Det är dock riskabelt med tanke på att han inte fått mycket speltid i Barcelona den här säsongen. Det krävs att andra i anfallslinjen höjer sig för att det ska gå bra för Nederländerna.

Båda lagen har sina styrkor i defensiven med massor av stjärnor i försvarspositioner. Van Dijk och Koulibaly tillhör världens bästa backar så detta kan bli en demonstration i försvarsspel.

Det gör att vi tror att det blir en målsnål match. Nederländerna är favoriter att vinna men även om man gör det lär det vara med få mål.

888sport erbjuder massvis med fotboll odds.

Troliga startuppställningar

Senegal: E.Mendy, Sabaly, A.Diallo, Koulibaly, Ballo-Toure; B.Sarr, N.Mendy, Gueye; Dieng, Dia, I.Sarr 

Nederländerna: Pasveer, de Ligt, Van Dijk, Ake; Dumfries, de Jong, de Roon, Blind; Gakpo; Bergwijn, Depay
 

*Alla bilder i artikeln tillhör AP photos*  

The 888sport blog, based at 888 Towers in the heart of London, employs an army of betting and tipping experts for your daily punting pleasure, as well as an irreverent, and occasionally opinionated, look at the absolute madness that is the world of sport.