Cristiano Ronaldo är en av världens bästa fotbollsspelare och har varit det under en längre tid. Men det senaste året efter återkomsten i Manchester United har varit tung.

Förra året gick det inte bra för klubben och i år har Cristiano ofta fått finna sig i att vara på bänken. Cristiano har haft svårt att hantera detta och har till och med blivit avstängd från match på grund av att han inte ville bytas in.

Det går att förstå hans ilska med tanke på allt han åstadkommit i sin karriär men han är inte längre lika bra som tidigare. Det ska dock sägas att han fortfarande är den bästa Man U anfallaren med marginal.

Han är Real Madrid och Portugals bäste målskytt genom tiderna,  han har vunnit fem Ballon d'Or och han gjort mest mål i Champions League genom tiderna, fler än ärkerivalen Lionel Messi.

Spana in våra fotboll odds.

Cristiano Ronaldo Lön | Cristiano Ronaldo Förmögenhet

CR7

Cristiano Ronaldo har varit en av de mest välbetalda idrottarna i flera år. Förutom lönen tjänar han även in enorma summor från sina sponsorer som inkluderar Nike där han har ett livstidskontrakt vilket enligt Forbes är värt 1 miljard dollar(!).

Under 2021 tjänade han enligt ovannämna Forbes 120 miljoner dollar.

I Manchester United får han enligt uppgifter en lön på 30 miljoner euro per säsong.

På vår hemsida hittar ni bet på massor av matcher.

 
Per år €30,000,000 kr 329,697,060
Per månad €2,500,000 kr 27,474,755
Per vecka €576,923 kr 6,340,327
Per dag €82,191 kr 903,271
Per timme €3,424 kr 37,629
Per minut €57 kr 626
Sedan du började titta på denna sida har Cristiano Ronaldo tjänat
 

Cristiano Ronaldo är inte purung längre men han har anpassat sitt spel efter sina styrkor med åren. Numera spelar han mer centralt i banan och håller sig närmre straffområdet.

I Portugal har han rollen som central anfallare och det är en perfekt position för honom då han har väldigt bra offensiva spelare bakom sig.

Bernardo Silva är en slitvarg som är en mästare på att hitta en med passningar. Bruno Fernandes är en annan spelare med bra blick för spelet. Sedan har vi Diogo Jota som kan fylla på i straffområdet när Ronaldo väljer att droppa ur sin anfallsposition för att hämta boll.

Portugal har en komplett anfallslinje och så har man även Rafael Leao på bänken. Detta kommer troligen bli Cristianos sista VM men det här är nog den gången där Portugal ser som bäst ut under hans tid i landslaget.

Cristiano kanske får kröna sin karriär med ett VM-guld.

*Alla bilder i artikeln tillhör AP photos*  

About the Author
By
888sport

The 888sport blog, based at 888 Towers in the heart of London, employs an army of betting and tipping experts for your daily punting pleasure, as well as an irreverent, and occasionally opinionated, look at the absolute madness that is the world of sport.

Related Content

Inför Liverpool - Leicester

Inför Leeds - Man City

Fantasy EPL omg 17

Bästa Spelare VM 2022

VM 2022: Argentina-Frankrike