Det är stormatch i VM när favoriterna Brasilien möter ett pånyttfött Serbien.

Matchen spelas den 24:e November kl 20.00 på Lusail Iconic Stadium. 

Brasilien kommer till detta VM med ett lag som är bättre än på länge. Man har ett försvar av yppersta världsklass med många rutinerade spelare.

Brasilien är det enda lag som har deltagit i varenda VM som spelats och det är otänkbart med ett VM utan Brasilien.

Serbien kommer till VM med ett lag fullt av offensiva stjärnor och har en bra möjlighet att bli ett utropstecken under turneringen.

Spana in liveodds på 888sport!

De flesta av rubrikerna kring Brasilien brukar handla om Neymar men de har ett lag fyllt av stjärnor. Realstjärnan Vinicius har tagit enorma kliv det senaste året och är nu en utslagsgivande spelare. Han hade stor del i Real Madrids Champions League titel och bör kunna avlasta Neymar i Brasiliens offensiv.

Brasilien åkte ut i kvartsfinalen i förra VM och man har faktiskt inte varit i närheten av att vinna VM sedan man senast vann 2002. 

Rutinerade spelare som Thiago Silva och Dani Alves gör sina sista mästerskap och kommer vilja avsluta på bästa sätt. Det är ett komplett lag som man besitter och det finns stjärnor på varje position,

Vlahovic

Serbien kommer försöka ta revansch på deras tidiga uttåg i det senaste VM:et. Den gången hade dem också Brasilien i sin grupp. Det blev 2-0 till Brasilien den gången.

Den här gången ser Serbien starkare ut med stjärnspelare i rätt ålder och nya unga talanger på uppgång.

Tränare Stojkovic har massor med offensiva alternativ att välja på eller vad sägs om spelare Vlahovic, Mitrovic, Milinkovic-Savic, Tadic, Jovic och Kostic. 

Det här är två lag som har öst in mål i deras senaste matcher. Nu möter man ju bättre motstånd i form av varandra men med den offensiva arsenal som finns i dem båda lägren så bör det här bli en målfest.

Vi tror att Brasilien tar vinsten i och med att de har ett bättre försvar men känner ändå att det är säkrare att köra på antal mål.

888sport erbjuder massvis med fotboll odds.

Troliga startuppställningar

Brasilien: Alisson; Eder Militao, Thiago Silva, Marquinhos, Alex Telles; Casemiro, Fred; Raphinha, Neymar, Vinicius; Richarlison
 

Serbien: V. Milinković-Savić; Milenković, S.Mitrović, Pavlović; Lazović, Milinković-Savić, Lukić, Tadić, Kostić; Vlahović, Mitrović,

*Alla bilder i artikeln tillhör AP photos*  

The 888sport blog, based at 888 Towers in the heart of London, employs an army of betting and tipping experts for your daily punting pleasure, as well as an irreverent, and occasionally opinionated, look at the absolute madness that is the world of sport.