I den första omgången fick vi se en av VM-historiens största skrällar när Argentinas 36-matcher långa förlustfria svit bröts av Saudiarabien.

Al Dawsari stod för ett oerhört snyggt mål när saudierna vann med 2-1. Det resultatet gör att Argentina står inför ett riktigt jobbigt läge. Förlorar dem idag så är deras chanser att avancera till slutspelet väldigt komplexa eller omöjliga, om Saudiarabien skulle ta poäng i den tidigare matchen.

Skulle det bli ett uttåg så kommer det bli monumentalt misslyckande för Argentina och Lionel Messi som troligen gör sitt sista VM-mästerskap.

För Mexikos del så blev det en poäng mot Polen där mexikanarna styrde matchen men som det ofta sett ut när Mexiko spelar, så har de haft svårt att konvertera bollinnehav och chanser till mål. 

Spana in betting på 888sport

Mexiko hade gärna vunnit där men de är nog ändå glada att Saudiarabien visat att det går att besegra Argentina så de kommer nog få en hel del chanser mot ett Argentina som måste framåt. 

Båda lagen gillar att spela med bollen på fötterna och det kommer bli en ganska teknisk match. I och med att båda lagen verkligen inte kommer vilja släppa till bakåt så finns det risk att första halvleken blir målfattig för att sedan explodera i den andra halvleken när båda lagen, speciellt Argentina kommer gå för vinsten. 

888sport erbjuder massvis med fotboll odds.

Troliga startuppställningar

Argentina:

E. Martinez; Montiel, Romero, Li. Martinez, Tagliafico; De Paul, Paredes, Mac Allister; Messi, La. Martinez, Di Maria 

Mexiko:

Ochoa; Sanchez, Montes, Moreno, Gallardo; Alvarez, Herrera, Chavez; Lozano, Martin, Vega 

Lozano

About the Author
By
888sport

The 888sport blog, based at 888 Towers in the heart of London, employs an army of betting and tipping experts for your daily punting pleasure, as well as an irreverent, and occasionally opinionated, look at the absolute madness that is the world of sport.

Related Content

Inför Liverpool - Leicester

Inför Leeds - Man City

Fantasy EPL omg 17

Bästa Spelare VM 2022

VM 2022: Argentina-Frankrike