Det vankas stormatch i Serie A när Juventus tar emot Roma på Allianz Stadium i Turin. 

Dybala gör återkomst till staden och arenan han bara för några månader sedan och grät när han applåderades av plan i sin sista match för Juventus.

Juventus valde att inte förlänga Dybalas kontrakt till fansens stora förtret, eftersom de inte ansåg honom vara bra nog och för att de ville satsa på andra spelare. Hitills har Juventus inte alls övertygat, så ledningen grämer nog sig över deras val.

Juventus har som sagt haft det ganska knackigt och Allegri får väldigt mycket kritik just nu för sin oinspirerade och defensiva taktik. Offensivt har det sett krampaktigt ut och den nya stjärnan Vlahovic har knappt rört bollen. För att Vlahovic ska kunna leverera så behöver han få bollar att jobba med och i dagens Juventus, med Di Maria och Pogba skadade så finns inte den kreativiteten i truppen.

Di Maria

Senast mot Sampdoria där det blev 0-0 lyckades man knappt skapa några chanser. Igår blev det färdigt att Milik är klar för Juventus men det är tveksamt att han, med sin spelstil som anfallstank kommer kunna vända på spelet.

Roma har gjort en kanonsommar på transfermarknaden, man lyckades knipa åt sig Dybala, Matic och Wijnaldum och samtidigt behålla Pellegrini och Zaniolo. Även fast Wijnaldum bröt benet och endast har spelat 12 minuter för Roma har laget visat sig väldigt starka. 

De har vunnit sina matcher med 1-0 så de har ännu inte släppt in något mål. 

Med tanke på Juventus tafatta offensiv och Romas urstarka defensiv(hitintills) så kommer denna match med stor sannolikhet bli ganska så chansfattig. Vi väljer att köra på under 2.5 mål.

Troliga startuppställningar

Juventus
Szczesny; Danilo, Bonucci, Bremer, Sandro; Miretti, Locatelli, Rabiot; Cuadrado, Vlahovic, Kostic

Roma
Patricio; Mancini, Smalling, Ibanez; Karsdorp, Matic, Cristante, Spinazzola; Pellegrini, Dybala; Abraham

Mourinho

*Alla bilder i artikeln tillhör AP photos*  

About the Author
By
888sport

The 888sport blog, based at 888 Towers in the heart of London, employs an army of betting and tipping experts for your daily punting pleasure, as well as an irreverent, and occasionally opinionated, look at the absolute madness that is the world of sport.

Related Content

Inför Liverpool - Leicester

Inför Leeds - Man City

Fantasy EPL omg 17

Bästa Spelare VM 2022

VM 2022: Argentina-Frankrike