11e placerade Norrköping tar emot regerande svenska mästarna Malmö FF.

Matchen spelas på lördag kl 15.00 och det är ett Malmö som haft det aningen knackigt på sistone. Även om laget vunnit 3 av sina 5 senaste matcher har laget inte varit övertygande.

Man fick det svettigt mot isländska Vikingur Reykjavik i Champions League kvalet och det var nog många som trodde att det skulle bli en promenadseger för skåningarna. Så blev det inte, istället blev det en knapp seger med 6-5 över två matcher. 

För Norrköpings del har säsongen 2022 sett ännu värre ut. På 13 matcher har laget endast lyckats samla ihop 16 poäng. På sina fem senaste matcher har laget spelat oavgjort tre gånger och förlorat två. 

Nu senast spelade man 1-1 mot Degerfors som ligger nästsist i tabellen. Så Norrköping är verkligen inte i bra form. 

Vi tror att denna match kommer att bli relativt avtrubbad med tanke på hur det sett ut spelmässigt den senaste tiden för dessa två lag.

För att Malmö ska vinna så behöver Christiansen vara på spelhumör. För Norrköpings del så får man hoppas att Arnór Sigurdson som gjorde comeback idag är i spelskick.

Troliga startuppställningar:

Norrköping

Jansson -Telo, Agardius, Ekpolo, Wahlqvist, Eid - Skúlason, Ortmark - Levi, Sigurdson, Sema

Malmö FF

Dahlin - Nielsen, Moisander, Olsson - Beijmo, Peña, H. Larsson, Christiansen, Berget - Birmancevic, Toivonen. 

 

*Alla bilder i artikeln tillhör AP photos*  

FÖRST PUBLICERAD: 29e Juni 2022

The 888sport blog, based at 888 Towers in the heart of London, employs an army of betting and tipping experts for your daily punting pleasure, as well as an irreverent, and occasionally opinionated, look at the absolute madness that is the world of sport.