Stormatch blir det nu i helgen i Göteborg när 1a placerade Häcken tar emot 2a placerade Djurgården på hemmaplan.

Matchen spelas på Söndagen och det är avspark 17.30.

Häcken har haft en fantastisk säsong och laget är obesegrade på sina 11 senaste matcher. Man ligger en poäng framför Djurgården som även de är i toppform och som senast vann i Conference League. Så det känns verkligen som att detta komma bli en riktigt bra fotbollsmatch.

Båda lagen målade friskt i sina senaste matcher i Allsvenskan där Djurgården vann med 5-0 och Häcken med 5-1. Så båda lagen är sylvassa framför mål. 

Anfallarna som gjort det för båda lagen är Jeremejeff för Häcken och Edvardsen för Djurgården. Jeremejeff leder skyttenligan med 14 mål och det är honom Häcken hoppas kan leda de till en vinst. 

Men Jeremejeff kommer få det tufft mot seriens bästa defensiv, Djurgården har endast släppt in 10 mål i årets upplaga av Allsvenskan. 

Vi kommer få sen en styrkemätning mellan dessa två klubbar, vi tror att det blir en ganska tajt match med defensivt fokus. 

Troliga startuppställningar

Häcken

Abrahamsson - Hovland, Hammar, Totland, Lund - Rygaard, Gustafson, Berggren -Bengtsson, Jeremejeff, Turgott

Djurgården

Zetterström - Johansson, Ekdal, Hien, Andersson - Beijmo, Banda, Finndell, Eriksson - Radetinac, Edvardsen, Wikheim

 

*Alla bilder i artikeln tillhör AP photos*  

FÖRST PUBLICERAD: 22a Juli 2022

About the Author
By
888sport

The 888sport blog, based at 888 Towers in the heart of London, employs an army of betting and tipping experts for your daily punting pleasure, as well as an irreverent, and occasionally opinionated, look at the absolute madness that is the world of sport.

Related Content

Inför Liverpool - Leicester

Inför Leeds - Man City

Fantasy EPL omg 17

Bästa Spelare VM 2022

VM 2022: Argentina-Frankrike