Nu när EM är uppskjutet till 2021 så kommer vi få se flera spanska talanger ta nästa kliv i sin utveckling och vara med och konkurrera om en plats i mästerskapstruppen. Vi tar en titt på de största spanska talangerna som kan ta en plats 2021! Spana in vår sida för em 2020 speltips.

Sandro Tonali

Tonalis Brescia har haft det tufft i återkomsten till den italienska högstaserien, men Tonali har gått från klarhet till klarhet. Alla som har sett mittfältaren spela fotboll har svårt att ignorera att Brescia sitter på en av världsfotbollens allra största talanger. 

Han ses som italiensk fotbolls framtid och jämförs redan med spelare som Andrea Pirlo. Flera italienska fotbollslegender har uttalat sig positivt om Tonali, och så länge han hjärna pallar pressen så kommer han utan tvekan vara en spelare vi kommer få njuta av att få se på högsta nivå i ett decennium framöver.

Nicolò Zaniolo

Zaniolos genombrott i Roma undgick ingen italiensk fotbollskännare förra säsongen. Han tog ligan med storm och fick även debutera i landslaget när Italien kvalificerade sig för EM 2020. Han förväntades vara en nyckelspelare för Italien i turneringen men åkte på en allvarlig knäskada i Januari och skulle med största sannolikhet missa turneringen.

Om han lyckas hitta formen igen nästa säsong så kommer han inte bara vara med i truppen 2021 - han kommer vara en nyckelspelare. 

Sebastiano Esposito

Esposito är bara 17 år gammal men debuterade för Inter redan som 16-åring. Den här säsongen har han hunnit med att hoppa in i Champions League och gjort sitt första ligamål för klubben. Trots benhård konkurrens på anfallsplatserna i Inter med spelare som Lukaku och Martinez så har klubben visat att de tror på Esposito och gett honom flertalet inhopp.

Med ännu mer speltid nästa säsong, antingen i Inter eller vid en eventuellt låneklubb, så kan det här italienska underbarnet ses som en outsider att ta med i truppen sommaren 2021. 

 

*Credit for the main photo belongs to Andrew Medichini / AP Photo*

About the Author
By
888sport

The 888sport blog, based at 888 Towers in the heart of London, employs an army of betting and tipping experts for your daily punting pleasure, as well as an irreverent, and occasionally opinionated, look at the absolute madness that is the world of sport.