Napoli tar emot Juventus i ett av landets värsta hatmöten. Napoli har under senare år utmanat Juventus om titeln, men i år har de inte kommit upp i samma höga nivå som vi har blivit bortskämda med de senaste säsongerna. Vi går igenom förutsättningar och bettingtips inför stormötet!

Napoli är minst sagt inne i en djup kris. Efter en tveksam säsongsstart och med en trupp som revolterade så fick Carlo Ancelotti till slut sparken. Ersättaren Gennaro Gattuso blev anställd för att styra upp laget med sin attityd och disciplin. Resultaten har dock uteblivit och Napolis kris har bara blivit djupare.

Efter tre raka ligaförluster så lyckades Napoli till slut en seger när de slog ett Lazio i storform i en kokande match i italienska cupen. Men Juve är ett mycket tuffare test och det återstår att se om Napolis seger var en tillfällighet eller om de har hittat formen på riktigt, och med nyckelspelare som Koulibaly, Allan och Mertens borta så är Napoli klart försvagat inför matchen. 

Juventus fortsätter att vinna och vinna och har nu lagt titelkonkurrenten Inter fyra poäng bakom sig. Juve ser inte ut att kunna förlora i ligan i år och då klasskillnaden mellan Juve och Napoli har ökat i år så går de inte som favoriter i det här vanligtvis jämna mötet.

Sarri har fått spelare som Rabiot och Ramsey att börja leverera på mittfältet vilket verkar ha tagit Juventus till en ännu högre nivå än i höstas när spelet såg lite mer trögt ut. 

Efter den skadedrabbad höst så verkar Cristiano Ronaldo ha hittat formen igen och sprutar in mål. Med 16 mål, varav sex har kommit i de tre senaste matcherna, i ligan ligger han tvåa i skytteligan, 7 mål efter Ciro Immobile. 

Trots skadebekymmer i backlinjen där framförallt mittbackarna Chiellini och Demiral saknas så Juventus befogad favorit, och för er som gillar betting så kan det vara lägga att lägga ett spel på den gamla damen.

 

*Credit for the main photo belongs to Luca Bruno / AP Photo*

 

About the Author
By
888sport

The 888sport blog, based at 888 Towers in the heart of London, employs an army of betting and tipping experts for your daily punting pleasure, as well as an irreverent, and occasionally opinionated, look at the absolute madness that is the world of sport.