Få dagar i fotbollshistorien kan slå boxing day 1963, men det är inte den enda gången då vi har fått se fotbollsdrama den 26e december.

Julen är en ökänt svår period för engelska lag med ett extremt tätt spelschema, och fotboll betting kan vara väldigt nyckfullt. Om det beror på spelare som precis har ätit för mycket julmat eller trötthet som har smugit sig på efter en halv säsong är oklart, men skrällar är inte ovanligt.

Låt os kolla på 10 av de mest underhållande boxing day-matcherna, från ren galenskap till total briljans, vi har allt.

Manchester United 0-3 Liverpool (1978)

En av fotbollsvärldens största rivalmöten ägde rum på boxing day 1978. Liverpool var inne i en av sina mest dominanta perioder någonsin med Kenny Dalglish och Graeme Souness i storform

Manchester United blev totalt utspelade av rivalen från grannstaden som tog sin andra europeiska cuptitel på två år på våren samma år. Liverpool vann sedermera ligatiteln, en av fem raka de skulle ta med ett av de bästa lagen som någonsin har existerat.

West Bromwich Albion 4-4 Tottenham Hotspur (1963)

Spurs var mitt i titelstriden när de åkte till västra midlands på boxing day 1963. Klubben från norra London hade vunnit dubbeln några år tidigare och vann cupvinnarcuppen tidigare under året.

Gästerna tog ledningen genom Jimmy Greaves som gjorde två mål den dagen, men West Brom dundrade tillbaka i andra halvlek och lyckades få med sig en poäng.

Chelsea 4-4 Aston Villa (2007)

Chelsea jagade titeln 2007/08 när de välkomnade ett starkt Aston Ville till Stamford Bridge. De fick avsluta matchen med nio man och Petr Cech gjorde ett sällsynt misstag när Chelsea tappade ledningen efter att ha tagit den via Andriy Shevchenko och Michael Ballack

Livebetting hade varit en guldgruva i den här matchen där det med totalt kaos och otroligt många mål.

Manchester United 4-3 Newcastle United (2012)

Den här matchen hade allt: Mike Dean, Alex Ferguson och sju mål. Det var Fergusons sista boxing day och atmosfären var otrolig.

Efter att James Perch, Johnny Evans (självmål) och Papiss Cisse skjutit Newcastle upp i ledning 3-2 för gästerna så verkade allt hopp vara ute för United. När Robin van Persie kvitterade så steg förväntningarna på Old Trafford då de har sett sena comebacks många gånger förr. Javier Hernandez satte 4-3 i matchens sista minut och gav Ferguson sin sista boxing day-seger

Sheffield Wednesday 3-3 Manchester United (1992)

Första boxing day under Premier League-eran. Sheffueld Wednesday tog ledningen med 3-0 när det var en timme kvar mot självaste Manchester United.

I sann United-anda så lyckades the Red Devils såklart ta sig tillbaka in i matchen genom två mål från Brian McLair och ett från Eric Cantona.

Charlton Athletic 4-2 Chelsea (2003)

Precis efter att Abramovich köpte Chelsea så bjöds han på inte så önskvärd julklapp.

Hermann Hreidarsson var inte direkt känd för sitt målskytte, men han lyckades utnyttja ett slappt Chelseaförsvar och ge sitt Charlton ledningen efter bara några sekunder.

John Terry kvitterande innan mål från Matt Holland, Jonatan Johansson och Jasin Euell säkrade en viktig seger för Alan Curbishleys mannar.

Coventry City 3-2 Arsenal (1999)

Ännu en målfest. Coventry var inget dåligt lag 1999, men de var inte favoriter när de tog emot de regerande mästarna Arsenal några dagar innan millenieskiftet.

Gordan Strachan kollade på medans hans Coventry monterade ner Gunners. En ung striker vid namn Robbie Keane skrev in sig i målprotokollet. Det gjorde även Mustapha Hadji och Gary McAllister.

Aston Villa 2-2 Arsenal (2008)

Ett år efter deras skräll på the Bridge så tog Aston Villa världen med storm på boxing day ännu en gång. Martin O’Neills lag var det överlägset bästa laget i den första halvleken men låg trots det under med två mål när klockan stod på 50 minuter.

Abou Diaby och Denilson såg ut att ha tagit Gunners till en väntad trepoängare, men en straff från Gareth Barry och en kvittering på tilläggstid från Zat Knight gav Villa en oväntad poäng.

Arsenal 6-1 Leicester City (2000)

Så långt ifrån dagens läge man kan komma, men vid millenieskiftet så var Arsenal det bästa laget i Premier League. Det var några år innan invincibles, men det går ändå att argumentera för att det här är en av de mest minnesvärda matcherna insatserna någonsin från gunners.

Arsene Wengers lag ledde med 1-0 i halvtid, men i andra så slet de sönder Leicester och Thierry Henry fick gör hat-trick.

Bournemouth 3-3 West Ham United (2017)

Det här var julgodis för åskådarna på Englands sydkust. James Collings gav gästerna ledningen i den sjunde minuten, men ett mål strax innan paus och en assist strax efter från Dan Gosling gav Bournemouth ledningen.

Marko Arnautovic såg ut att ha vänt matchen igen med mål i den 81a och 89e minuten, men Callum Wilson räddade en poäng och gjorde hemmapubliken galna med sin kvittering.