Det är stormöte på Old Trafford denna söndag kl 17.30 när Manchester United gästas av Tottenham och "The Special One". Gå in på vår hemsida för oddsbonusar.

Båda lagen kommer från en vinst i ligacupens fjärde runda. Tottenham är inne i ett otroligt hektiskt schema där matchen på Old Trafford blir deras fjärde på bara 7 dagar. Man pulvriserade Maccabi Haifa med 7-2 i Europa League playoffet bara två dagar efter matchen mot Chelsea i ligacupen. Manchester United slog Brighton i cupen bara några dagar efter att man slagit de även i Premier League.

När det kommer till förra veckans Premier League spel hade de här lagen vitt skilda insatser och resultat. Man U vann med 3-2 mot Brighton i ett sanslöst drama där de avgjorde på straff i den 100:e minuten. Brighton förtjänade vinsten och hade fem ramträffar!
För Tottenham var det tvärtom där man dominerade matchen mot Newcastle men släppte in ett sent kvitteringsmål på en hårt dömd straff. Men "Spurs" borde ha avgjort långt innan.

  

Det har varit en sommar fylld med besvikelser för Man U på transferfönstret. Det är endast några dagar kvar innan transferfönstret stänger och man har inte lyckats värva sina transfermål. Jadon Sancho från Dortmund har varit på tapeten hela sommaren men Ed Woodward och kompani har inte lyckats ro värvningen i hamn. De har heller inte lyckats åtgärda problemen i backlinjen. Donny van de Beek är den enda värvningen och det är en spelare som håller 
högsta kvalitet, men det var väl positionen som "Red Devils" hade det bäst ställt på.

Det här är en intressant match även ur ett tränarperspektiv. Ole Gunnar Solskjaer efterträdde Jose Mourinho på tränarbänken i Man U och de senaste dagarna har det varit lite hetsiga kommentarer mellan dem. Det adderar ännu mer krydda till en match som står mellan två lag som troligen kommer kämpa om en Champions League plats i slutet på säsongen.

Gareth Bale är ännu inte redo för spel men det kommer finnas massvis med kvalité på plan ändå. Tottenham har sett bra ut den senaste veckan, och får väl ses som knappa favoriter. Tyvärr får man nog klara sig utan stekhete sydkoreanen Heung-min Son som är lårskadad. I Manchester United kommer de kunna ställa upp med bästa möjliga manskap. 

Utgången i denna match är svår att sia om, titta in här för mer odds tips. Det kommer bli en otroligt jämn match där vad som helst kan hända. Liten fördel för Man U som är på hemmaplan och mer utvilade än "Spurs".

*Credit for the main photo belongs to Rui Vieira/ AP Photo*

About the Author
By
Afif Hyder

Stor sportfantast med ett gott öga till de flesta sporter. Favoriterna är handboll, skidskytte och cricket utöver fotbollen som är hans största passion. 

Afif fastnade för fotboll som yngling, när han såg Serie A under dess glansdagar. Detta var en tid när spelare som Roberto Baggio och Ronaldo prydde gräsmattorna på den italienska halvön.