FA-cupen går in i fjärde rundan i helgen och det är inte ovanligt att vi får se en del skrällar i turneringen. Vi går igenom några av de största skrällarna under 2010-talet som inget speltips någonsin hade kunnat förutse. 

Wigan Athletic 2013

Roberto Mancinis Manchester City var ett av de bästa lagen i ligan och var storfavoriter i finalen mot ett Wigan som var på väg att åka ur Premier League.

Matchen såg länge ut att sluta 0-0 när inhopparen Ben Watson gjorde 1-0 på tilläggstid som tog Wigan till titeln. Trots vinsten i FA-cupen så åkte Wigan ur Premier League.

Lincoln City 2017

Lincoln City spelade non-league football när de inledde FA-cupen 2017. Mot alla odds så lyckades de först slå två lag från Championship, Ipswich och Brighton och tog sig till den femte rundan där de ställdes mot Premier League-laget Burnley. Där gjorde Sean Raggett 1-0 för Lincoln i den 89e minuten.

Efter att ha slagit ut Burnley så lottades Lincoln City mot Arsenal. Londonklubben visade sig vara lite för tuffa för Lincoln och Arsenal vann till slut med 5-0 och tog till slut hem titeln efter att ha slagit Chelsea i finalen med 2-1. 

Bradford City 2015

Bradford hade redan chockat England genom att slå ut Millwall i den tredje rundan av FA-cupen när det var dags för deras match mot Chelsea på Stamford Bridge.

José Mourinhos Chelsea, som tog hem Premier League samma säsong, var tidigt uppe i ledning 2-0 via Cahill och Ramires innan Bradford Reducerade strax innan paus. Trots en del vassa chanser för Chelsea så vände Bradford 2-0 till 2-4 och slog ut Chelsea. 

I nästa runda slog Bradford ut ännu ett Premier League-lag. Den här gången var det Sunderland som åkte på stryk. I kvartsfinalen så tog det roliga slut för Bradford när de besegrades av Reading.

Sheffield United 2014

Sheffield United spelade i tredjedivisionen 2014 när de tog sig hela vägen till semifinal i FA-cupen. På vägen slog de ut Premier League-lagen Fulham och och Aston Villa och Championship-lagen Nottingham Forrest och Charlton innan de förlorade en otrolig semifinal mot Hull med 5-3 på Wembley. 

 

*Credit for the main photo belongs to Jon Super / AP Photo*

The 888sport blog, based at 888 Towers in the heart of London, employs an army of betting and tipping experts for your daily punting pleasure, as well as an irreverent, and occasionally opinionated, look at the absolute madness that is the world of sport.