När de bästa spelarna möts så brukar vi få uppleva magiska stunder.

Champions League är det bästa fotbollen har att erbjuda med drama, trollkonster och kontroverser.  All talang som finns i CL genererar ofta helt otroliga mål som vi ska titta närmare på nedan.

Gareth Bale (2018 vs Liverpool)

Efter en mållös första halvlek så tog Real Madrid hade tagit ledningen i Champions League-finalen mot Liverpool efter en riktig tavla från Liverpoolmålvakten Karius. 4 minuter senare så kvitterade Liverpool och matchen stod och vägde.

I den 61a minuten byttes en ifrågasatt Gareth Bale in, och tre minuter senare så satte han det avgörande målet i en CL final för andra gången i sin Real Madrid-karriär.

Marcelo skickar in ett inlägg som ser ofarligt ut mot en felvänd Gareth Bale som får till en av de snyggaste cykelsparkarna vi någonsin har fått se. Bollen letar sig in i krysset och en chanslös Karius kan inte göra annat än att titta på bollen när den letar sig in i mål.

Steven Gerrard (2004 vs Olympiakos)

Liverpool behövde vinna för att ta sig till åttondelsfinal. Rivaldo hade gett grekerna ledningen efter att ha  fällts och satt den resulterande frisparken i mål. Liverpool behövde nu göra 3 mål för att ta sig vidare.

Mål från Florent Sinama Pongolle och Neil Mellor gav Liverpool ledningen med 2-1. Klockan tickade på och matchen närmade sig tilläggstid när Steven Gerrard slog till med detta magiska mål.

Liverpools plats i åttondelsfinalerna var bokad. De gick sen och vann hela turneringen några månader senare efter en magisk final i Istanbul.

Ronaldinho (2005 vs Chelsea)

Chelsea och Barca har bjudit på några otroliga matcher genom tiderna, och åttondelsfinalen 2005 är en av de bästa. Det var en böljande match på stamford bridge med 22 spelare i världsklass som bjöd på grym fotboll, men ingen var bättre än Ronaldinho.

Brassen var i sitt livs bästa form när han tog emot bollen strax utanför Chelseas straffområde. Försvararna stod nära men ingen vågade närma sig allt för mycket i rädsla för att bli bortdribblad. Från en helt stillastående position så lurade han Petr Cech med ett oväntat skott i Cechs vänsta hörn. Briljant.

Zinedine Zidane (2002 vs Bayer Leverkusen)

En av de sportens allra största. Den största matchen i klubbfotbollen. Ett monstermål.

Champions League-finalen mellan Real Madrid och Bayer Leverkusen stod 1-1 när det närmade sig paus. Publiken på Hampden park skulle få se något magiskt från Zinedine Zidane, fyra år efter att han fått sin enda Ballon d'Or.

Roberto Carlos löpte som vanligt längst sin vänsterkant och skickade in ett ovanligt högt inlägg. Zidane väntade vid gränsen till straffområdet och fick till en extremt ren träff. Bollen letade sig in i Hans-Jorg Butts högra kryss. Han var chanslös.

Michael Essien (2009 vs Barcelona)

I en match som är mest känd för Iniestas sena mål och Chelseas ilska mot domare Tom Henning Øvrebø är Michael Essiens magiska mål i den första halvleken nästa bortglömt.

Till och med Didier Drogbas rant inför kamerorna är bättre ihågkommet än det här målet.

Frank Lampards skott blockades av Yaya Toure och föll till Essien som väntade strax utanför straffområdet. Vid första anblick ser det ut att vara omöjligt att få till ett volleyskott på den bollen, men på något sätt så lyckas Essien få till en otrolig volley med sin vänsterfot som letade sig upp i det högra krysset. Ett mål som var så nära på att ta Chelsea till CL-final om inte Iniesta kvitterat i slutminuterna.