Nu när EM är uppskjutet till 2021 så kommer vi få se flera tyska talanger ta nästa kliv i sin utveckling och vara med och konkurrera om en plats i mästerskapstruppen. Vi tar en titt på de största tyska talangerna som kan ta en plats 2021! Spana in vår sida för välkomstbonus odds

Kai Haverz

Kai Haverts är tysk fotbolls största talang och har fått sitt stora genombrott den här säsongen. Efter ännu en lyckad säsong med sitt Bayer Leverkusen är många av kontinentens största klubbar på jakt efter tyskens signatur. 

Det är svårt att sia om var han kommer spela sin fotboll nästa säsong, men det känns väldigt osannolikt att han inte kommer representera sitt Tyskland, som han redan har gjort vid ett fåtal tillfällen, i EM nästa år.

Luca Waldschmidt

Luca Waldschmidt får inte lika stor uppmärksamhet som han förtjänar då han står i skuggan av en redan etablerad ung tysk anfallare - Timo Werner. 

Medans hela europa fokuserar på var Werner ska ta vägen nästa säsong så verkar Leipzig redan ha hittat sin ersättare i Luca. Efter en grym säsong i ett ungt och spännande Freiburg ser det ut som att han kan ta nästa steg i sin karriär under nästa säsong.

Gian-Luca Itter

Wolfsburgtalangen har fått hela tysklands ögon på sig den här säsongen. Han är endast 20 år ung, och kan som vänsterback fylla en position som Tyskland har haft svårt att fylla de senaste åren i många år framöver. 

Trots knapert med speltid den här säsongen så ses han som en av landets största talanger och om han lyckas ta klivet under nästa säsong så kommer han definitivt kunna vara med och utmana om en plats i truppen.

*Credit for the main photo belongs to Scott Heppell / AP Photo*

About the Author
By
888sport

The 888sport blog, based at 888 Towers in the heart of London, employs an army of betting and tipping experts for your daily punting pleasure, as well as an irreverent, and occasionally opinionated, look at the absolute madness that is the world of sport.