Chelsea

Chelsea kommer till Old Trafford med två raka kryss i ryggen. I Premier League så blev det 3-3 mot Southampton och nu senast i Champions League så blev det 0-0 mot Sevilla. Även om resultaten var negativa så fanns det ljusglimtar att ta med sig från båda matcherna, att Werner lyckas göra mål samt att defensiven såg ganska så stabil ut i matchen mot Sevilla där Thiago Silva styrde försvaret.  

Gå in på oddsbonusar för att ta del av våra kampanjer.

Chelseasupportrarna hoppas nog att båda dessa aspekter kommer med i matchen mot United.
När det kommer till trolig startuppställning så talar det mesta för att det blir ett oförändrat lag från matchen mot Sevilla med undantag från Azpilicueta som tar platsen ute till höger:


4-2-3-1: Mendy-Azpilicueta- Thiago Silva-Zouma-Chilwell, Kante-Jorginho, Mount- Havertz -Pulisic, Werner
En annan intressant sak är att Hakim Ziyech är tillbaka från skada, han kommer nog medverka på något sätt i matchen.

Manchester United

Manchester United har som tidigare nämnt börjat säsongen ganska så svajigt, men de senaste matcherna har det sett betydligt bättre ut. Efter att man åkte på en storförlust med 6-1 mot Tottenham har laget lyckats plocka med sig två raka vinster, först en bortavinst mot Newcastle innan man lyckades vinna borta mot PSG med 2-1 i Champions League.

Dessa vinster, speciellt då matchen mot PSG kommer göra att Man U kommer in i matchen med självförtroende. Solskjaer kommer nog spela med samma formation som mot PSG:


5-3-2: De Gea- Wan Bissaka- Maguire- Lindelöf-Shaw-Telles, Pogba-Matic-Fernandes, Rashford-Greenwood

Även om United är i bättre form så bör nog den här matchen sluta med ett kryss. Även om båda lagens försvar förbättrats något de senaste matcherna så tror jag ändå att det blir en oavgjord match med många mål, mitt speltips är 2-2.
För att hitta fler fotbollsodds kan du spana in Oddset matchen.

*Credit for the main photo belongs to Alastair Grant, Pool AP Photo* 

About the Author
By
888sport

The 888sport blog, based at 888 Towers in the heart of London, employs an army of betting and tipping experts for your daily punting pleasure, as well as an irreverent, and occasionally opinionated, look at the absolute madness that is the world of sport.