2020 har varit ett år där vi har fått se oerhört många talanger ta steget in i A-laget och leverera på en nivå som visar att de är påväg att bli framtidens fotbollsstjärnor. Vi tar en titt på några av de absolut främsta talangerna som har visat framfötterna 2019/2020. För mer betting online kan du spana in vår hemsida

Bästa Fotbollstalangerna 2020:

Gabriel Martinelli - Arsenal

 1

Den brasilianska talangen har stenhård konkurrens i Arsenal. Özil, Aubameyang, Lacazette och Pépé är alla etablerade spelare som går in före honom i en startelva. Trots det har han tack vare sina fina inhopp slagit sig in i startelvan oftare än vad någon hade trott.

Världen har fått se vilken enorm talang han har och han har på extremt kort tid visat att han är Arsenals framtid. 

Ansu Fati - Barcelona

1

Den största talangen Barcelona har fått fram sedan Lionel Messi. Ansu är endast 17 år gammal och har redan hunnit med att bli Barcelonas yngsta målskytt genom tiderna med sina 16 år och 304 dagar. 

Han snappades tidigt upp av det spanska landslagssystemet och fick via dem spanskt medborgarskap och har sedan dess representerat Spanien på U21-nivå. Fortsätter han i den här farten så kan han bli en av världens absolut bästa.

Mason Mount - Chelsea

1

Chelseas transferförbud tvingade tränare Lampard att förlita sig på Chelseas enorma talangpool, och den kanske främsta av dem är unga Mason Mount. 

Under Lampards vägledning har han gått från klarhet till klarhet och är given i Chelseas startelva - inte bara den här säsongen utan i många år framöver. Mount har omedelbart levererat mål och assist och är en stor anledning till att Chelsea ser ut att kunna ta en CL-plats i år.

Sandro Tonali - Brescia

 3

Tonalis Brescia har haft det tufft i återkomsten till den italienska högstaserien, men Tonali har gått från klarhet till klarhet. Alla som har sett mittfältaren spela fotboll har svårt att ignorera att Brescia sitter på en av världsfotbollens allra största talanger. 

Han ses som italiensk fotbolls framtid och jämförs redan med spelare som Andrea Pirlo. Flera italienska fotbollslegender har uttalat sig positivt om Tonali, och så länge han hjärna pallar pressen så kommer han utan tvekan vara en spelare vi kommer få njuta av att få se på högsta nivå i ett decennium framöver.

Eduardo Camavinga - Rennes

1

Nu när sommaren är på väg och transfermarknaden möjligtvis kommer öppna så är det många som har Camavingas namn på sina läppar. Han debuterade för sitt Rennes för ett år sen och har redan gjort ett enormt avtryck. Camavinga kopplas ihop med storklubbar som Real Madrid och Manchester United.

Erling Håland - Borussia Dortmund

 3

Det var få som visste vem norrmannen var innan säsongen började. Håland började säsongen med ett galet målfacit och öste in mål i både ligan och Champions League för sitt Red Bull Salzburg. 

Under januarifönstret var han jagad av många klubbar men valet föll till slut på Borussia Dortmund. Trots en otrolig höst så var det många som tvivlade att han skulle kunna leverera i den mycket tuffare tyska ligan. Håland motbevisade dem omedelbart med ett hattrick på 23 minuter i sin debut och har sen dess fortsatt ösa in mål för den tyska storklubben.

Alphonso Davies - Bayern München

 1

Det är inte vanligt att se kanadensare på en lista över världens bästa unga talanger, men Davies ser ut att vara något utöver det vanliga.

Den här säsongen har han slagit sig in i Bayerns startelva och har gjort vänsterbacksplatsen till sin egen med sin extrema snabbhet och teknik. Han ser redan nu ut att kunna bli en av världens bästa vänsterbackar och har varit starkt bidragande till att Bayern återtagit förstaplatsen i bundesliga efter en usel start på säsongen.

Rodrygo - Real Madrid

1

Rodrygo är en av tre av Brasiliens största talanger som har anslutit till Real Madrid de senaste åren. Tillsammans med Vinicius Junior och Reinier så förväntas Rodrygo ta Real Madrid in i framtiden.

Trots mördande konkurrens så har Rodrygo lyckats få en hel del speltid och stod bland annat för ett äkta hattrick i Champions League mot Galatasaray. Sen dess har prestationerna varit av blandad kvalitet, men framtiden ser onekligen ljus ut för den 19-åriga brassen.

*Alla bilder i artikeln tillhör AP photos*  

FÖRST PUBLICERAD: 18:e November 2020

About the Author
By
888sport

The 888sport blog, based at 888 Towers in the heart of London, employs an army of betting and tipping experts for your daily punting pleasure, as well as an irreverent, and occasionally opinionated, look at the absolute madness that is the world of sport.

Related Content

Inför Liverpool - Leicester

Inför Leeds - Man City

Fantasy EPL omg 17

Bästa Spelare VM 2022

VM 2022: Argentina-Frankrike