Det är nu dags för omgång 11 i Premier League!

Det har varit europaspel denna vecka så flera lag kanske kommer att rotera spelare i helgen. 

Under omgång 10 fick vi se Arsenal som vann tungviktsmötet mot Liverpool och jag tror nog att de flesta nu är överens om att Arsenal mycket väl kan sluta upp som mästare. Men de kommer få tuff konkurrens mot Manchester City som fortsätter att mangla sina motståndare. 

Liverpool förlorade som sagt mot Arsenal men nu i veckans Champions League såg laget mycket bättre ut än innan och inte nog med det, Salah har börjat göra mål igen. Han lyckades nämligen göra hattrick på ca 6 minuter. 

Liverpool fansen hoppas nog att hans målform håller i sig.

Denna vecka gör vi ett byte där De Bruyne får lämna och in kommer istället Maddison. Bytet är egentligen i förberedelse för vecka 12 där Manchester City och Arsenal står över. Så vi väljer att spara ett av våra byten till nästa vecka så att vi under GW 12 kan göra två byten.

Spana in oddset hos 888sport!

GW 11

 

Målvakt

Ward får fortsatt vakta kassen när hans Leicester möter Crystal Palace. Raya har en aningen svårare match när han möter Brighton. Brighton är ju otroligt offensivt vassa så Raya får nöja sig med en bänkplats.

Spana in fotboll odds på hemsidan!

 

Försvar

Vi kör en 4-3-3 uppställning denna vecka och försvaret kommer bestå av Reece James (inte helt hundra om han spelar än), Cancelo, Trippier och Guehi. 

Guehi tar en plats före Williams då Guehi är oerhört duktig och ofta följer med i anfallen. Så vi hoppas att han tar några extra poäng i helgen.

James

Mittfält

Vi kör som sagt en 4-3-3 denna omgång så det betyder att tre mittfältare ska samsas på mittplan. Vårt mittfält kommer bestå av nyinbytte Maddison, Almiron och Mount som nu är i bra form igen. 

I och med att det gick så bra mot Milan så fick Mount även vila när han blev utbytt i halvtid.

Om du vill lägga ett bet kan du följa länken!

Maddison

 

Anfall

I anfallet hittar vi Kane, Mitrovic och som alltid Haaland. 

Mitrovic är fortsatt halvskadad så vi vet ännu inte om han kommer spela eller ej. Så det är viktigt att vi placerar rätt spelare längst fram i bänken. Den spelaren blir Da Silva och därefter Williams. 

Som vanligt är det Haaland som plockar kaptensbindeln.

Alla bilder i artikeln tillhör AP photos*  

About the Author
By
888sport

The 888sport blog, based at 888 Towers in the heart of London, employs an army of betting and tipping experts for your daily punting pleasure, as well as an irreverent, and occasionally opinionated, look at the absolute madness that is the world of sport.

Related Content

Inför Liverpool - Leicester

Inför Leeds - Man City

Fantasy EPL omg 17

Bästa Spelare VM 2022

VM 2022: Argentina-Frankrike