Vi ger dig förutsättningarna inför Japans GP! Spana in all vår betting och odds på formel1 för de senaste oddsen på F1!

888Sport

Det börjar dra ihop sig i formel 1 och det är inte direkt chockerande att vi precis som vanligt återfinner Lewis Hamilton i toppen av tabellen. 

Efter segern i Rysslands GP så ökar han avståndet från Hamilton ner till rivalerna från Ferrari ytterligare, men stallkamraten Valtteri Bottas som ligger på andra palts har fortfarande chans att kliva förbi, i alla fall rent matematiskt. 

Mercedes lär vara stärkta efter att ha kammat hem en så kallad 1-2 i Ryssland efter tre lopp utan seger, och kan nu ta hem en sjätte raka titel med ett liknande resultat i Japan. De ska också enligt uppfit introducera små uppgraderingar i sina bilar för att lyckas med just detta. 

Ferrari verkar ha imploderat och Leclerc och Vettel verkar fightas om vem av förarna som ska vara ledaren i stallet. Vettel verkar ha gått emot stallets order i det förra loppet och den harmoni som verkar finnas i Mercedes verkar inte alls finnas i Ferrari. Dock är alla fyra förare från de båda stallen i god form, trots problemen i Ferrari, och det är väldigt svårt att sia om vem som kommer att vinna loppet i Japan. 

Den faktor som gör det här loppet allra svårast att förutspå är vädret. Som det ser ut nu så kommer Japan att träffas av en Tyfon i helgen vilket innebär att både kvalet och själva loppet kommer att störas av starka vindar och regn. Förhoppningsvis för den neutrala tittaren så leder det oväntade resultat!

 

*Credit for the main photo belongs to Vincent Thian/ AP Photo*

About the Author
By
Bawer Calli

Ett stort fotbollsfan från Uppsala med extra mycket kärlek för spanska ligan. 

Förutom fotboll så kollar han mycket på basket och har även ett nyfunnet intresse för NFL. Kombinerar gärna resande med sportevenemang där drömresemålet är Buenos Aires och superclásicon mellan Boca Juniors och River Plate.
 

Related Content
Tenniskunskap: Förstå och hitta bra tennis betting tips 

Hitta bra tennis betting tips 

Ett modernare sätt att spela på hästar

Betting på hästar

888s guide till vilka sportevent som fortfarande är igång

Vilken sport är igång?

Inför Super Bowl

Inför Super Bowl

Tom Brady - Amerikansk fotbolls största spelare

Special: Tom Brady